Új számlafizető alkalmazással amerikai versenyen döntős a Cellum

forrás: Prím Online, 2014. november 17. 09:26

Döntőbe jutott a Cellum alkalmazásterve az egyik legrangosabb mobilbanki szakmai versenyen, a Citi Mobile Challenge-en. A magyar tulajdonú nemzetközi fejlesztőcég olyan alkalmazástervet nevezett, amely többek között karakterfelismeréssel teszi egyszerűbbé a közüzemi számlák befizetését.

Erős nemzetközi mezőnyben jutott a legjobbak közé a Cellum az Egyesült Államok egyik legfontosabb, mobilbanki és mobilfizetési megmérettetésén, ahol a szektor legjobbjai a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója számára készített megoldásaikkal versengenek. A döntőt három helyszínen, New Yorkban, San Franciscóban és Miamiban tartják, a Cellum pénteken a floridai városban prezentált.

A Cellum pályamunkája egy, a közüzemi számlák okostelefonon keresztüli befizetését segítő alkalmazás. A cég által használt technológia a kényelem mellett gyors és biztonságos fizetési megoldást kínál. A felhasználóknak mindössze a számlaösszesítőt kell mobiljukkal beszkennelniük. Az adatok automatikus azonosítása és a fizetési mód kiválasztása után azonnal indítható a tranzakció, nincs szükség csekkre és sorbanállásra, a számlák bárhol, bármikor rendezhetők. A Cellum alkalmazásával minden tranzakció egyenként jóváhagyható, így lényegesen biztonságosabb fizetési módot nyújt, mint például a csoportos beszedés.

„A Cellum biztonságos mobiltárca platformját használva egy olyan alkalmazást fejlesztettünk a Citi számára, ami a bank ügyfeleinek a hagyományos mobilbanki szolgáltatásokon jóval túlnyúló felhasználói élményt nyújt.” – mondta Jeff McAllister, a Cellum Észak-Amerikáért felelős elnöke.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Enyhe visszaesés után dinamikus növekedés várható a magyar faktoring piacon

Bár a pandémia következtében az elmúlt évekhez képest egy visszafogottabb növekedési ütemet figyelhetünk meg a magyar faktoring piacon, azonban a gazdaság újraindulása minden bizonnyal erre a szegmensre is pozitív hatást fog gyakorolni.

2021. június 15. 17:43

Megérkezett a munkaerő-piac Tindere

Négy rövid videó, pár alapinformáció megadása és már mehet is a jelentkezés a kiszemelt állásra – ennyire egyszerű és gyors lehet az álláskeresés az itthon egyedülállónak számító Pozi mobilalkalmazással. A megoldás a vállalkozások számára is nagy előnyöket tartogat, hiszen akár egy hét alatt lebonyolítható a toborzási folyamat az applikáció segítségével. 

2021. június 15. 12:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40