Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

forrás: Prím Online, 2019. október 22. 13:26

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

„A díjat 2015-ben azzal a szándékkal alapítottuk, hogy megszólítsuk és az elismerés által kiemeljük az országban azokat a fiatal vezetőket, akik kimagasló munkahelyi teljesítményük mellett valóban példamutató vezetői szemlélettel rendelkeznek, így követendő példaként állhatnak kortársaik, a következő vagy éppen a korábbi generáció előtt” – említette céljaik között Szabó Viktória, a Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team munka- és szervezetpszichológusa.

 

A pályázatra 40 év alatti, multinacionális cégek, kkv-k, nonprofit és állami szervezetek vezetői jelentkezhetnek, akiknek legalább 3 beosztottjuk és minimum 1 év vezetői tapasztalatuk van.

 

Fontos újítás, hogy idén először nemcsak a vezető maga jelentkezhet, hanem bárki ajánlhatja vezető ismerősét, férjét, feleségét, rokonát, kollégáját stb., aki megfelel a pályázati feltételeknek.

 

A pályázat fókuszában a jelentkező eddigi vezetői életútjának kell állnia: milyen eredményeket ért el, milyen hatást gyakorolt, mit tett saját vezető szerepének, készségeinek fejlesztése érdekében?

 

Az ajánlásokat november 29-éig, a pályázatokat pedig 2020. január 17-éig fogadják; az elbírálás áprilisban várható, a legjobbnak ítélt pályázatokat benyújtók személyes meghallgatása április–májusban lesz. A díjátadót májusban a Lupán rendezik meg.

 

A hiánypótló kezdeményezésre az elmúlt években mintegy 250 pályázat érkezett, és idén is hasonlóan kiélezett versenyre számítanak a kiírók. „Fontos számunkra, hogy a jó gyakorlatokat széles körben megismertessük, így minden pályázónak szeretnénk online megjelenést biztosítani, valamint a legjobbaknak a személyes bemutatkozási lehetőséget is megadni” – mondta Bite Barbara, a Coaching Team ügyvezető igazgatója.

 

A pályázatokat neves szakemberekből álló zsűri bírálja el, köztük Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Endrei-Kiss Judit, a Telenor Magyarország HR-vezérigazgató-helyettese, valamint Gerendai Károly üzletember, kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója.

 

A nyertes megkapja az Év Fiatal Vezetője 2019 díjat és címet, továbbá ő és a többi díjazott is számos fejlesztési lehetőséggel gazdagodik. A nyertes többek között választhat, hogy a 2020-as Fiatal Vezetők Akadémiája egyéves programján vagy a Coaching Team 140 órás coachképzésén vesz részt, és a díj támogatói által felajánlott nyereményekben is részesül.

 

Amennyiben elegendő számú magas színvonalú pályázat érkezik, külön kategórianyerteseket is hirdetnek.

 

A részletes pályázati kiírás ITT olvasható.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új lehetőség nyílik meg a magyar egészségügyi innovátorok előtt

Vezető európai gyógyszeripari vállalatokkal, a Chiesi Grouppal és a SYNLAB Italy-val karöltve indította útjára az InnoStars Connect programot az EIT Health, az Európai Unió intézményeként működő Európai Innovációs és Technológiai Intézet egészségügyre fókuszáló egysége. 

2024. június 11. 18:03

Digitális karakterekkel fejlesztenék az oktatást a Megoldások a holnapért idei győztesei

A négyhónapos sűrű és izgalmas projektidőszak után végül a budapesti Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium kétfős csapata vihette haza a Megoldások a holnapért fődíját. A Samsung az EdisonKids-dzel együttműködve immár negyedik alkalommal biztosított platformot a fiataloknak, hogy kibontakoztathassák a holnapot formáló ötleteiket. Az idei nyerteseket a jövő oktatásának témája ihlette meg: ők a digitális edukáció átformálásában, egy, a diákokhoz kapcsolt, személyes virtuális mentor megalkotásában látnak nagy lehetőséget. 

2024. június 6. 16:04

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30