A Kiwi.com és a Hoopy Prágába hozza a DevRelCon-t

forrás: Prím Online, 2022. november 18. 11:21

Visszatér a nemzetközi fejlesztői konferencia, a DevRelCon, ráadásul hozzánk közel, Prágában zajlik majd a tudásmegosztás és a tanulás két napon át. San Francisco, London, Tokió és Berlin után idén Prága lesz a házigazda a cseh székhelyű Kiwi.com utazási technológiai vállalat és a Hoopy fejlesztői kapcsolatokkal foglalkozó tanácsadó cég egyesített erőinek köszönhetően.

A 2022. december 6-7-ei DevRelCon Prague a fejlesztői közösség angol nyelvű konferenciája, amely a világ vezető helyi és globális technológiai cégeitől, a Datadogtól, a Twiliotól és a Hype-tól érkező előadókkal várja a résztvevőket a világ minden tájáról. Az idei rendezvény fő témája: a gazdasági bizonytalanságban hogyan lehet erős munkáltatói márkát építeni a szoftverfejlesztőket alkalmazó vállalatok számára.

 

A DevRelCon és a Hoopy alapítója, Matthew Revell a közelgő konferencia kapcsán elmondta: „A fejlesztői kapcsolatok a technológiai ipar gyorsan növekvő ágazata, melyben olyan különböző vállalatok, mint a Google és a JP Morgan Chase elkötelezettek a szoftvermérnökökkel való tartós kapcsolatépítés mellett. Prága, mint technológiai központ ideális város számunkra, hogy összehozzuk a fejlesztői közösséget erre az eseményre”.

 

 

Jozef Képesi, a Kiwi.com CTO-ja és társalapítója hozzátette: „A szoftverfejlesztőknek rengeteg lehetőségük van munkát találni. Mi a Kiwi.com-nál a fejlesztői kapcsolatokba fektettünk be, hogy segítsük fejlesztőinket a szakmai fejlődésben, amikor mentorálással, tech-sztorik nyilvános bemutatásával, cikkek írásával, tudásmegosztással és egyebekkel támogatjuk őket egy teljes értékű és tartalmas karrierben. Izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk annak a csapatnak, amely a DevRelCon-t Prágába hozza”.

 

A fejlesztői kapcsolatok a marketing azon ága, amelynek célja a termék ismertségének, közösségének és hűségének kiépítése a mérnökök körében. A fejlesztők évente egy trillió euróval** járulnak hozzá az EU gazdaságához, ami jelentős gazdasági erőt ad a szoftvermérnökök kezébe.

 

A konferencia helyszíne: Pernerova 697/35, 186 00 Praha 8-Karlín, Csehország.

A DevRelCon Prague-ra jegyek már kaphatók a https://prague-2022.devrelcon.dev/ weboldalon.

A rendezvény korábbi előadásaiból készült videók a https://developerrelations.com/devrelcon oldalon találhatók.

A fejlesztői kapcsolatok iparágáról többet megtudhat a https://developerrelations.com weboldalon.

 

__________________

* A DevRelCon a Fejlesztői Kapcsolatok Konferenciájának rövidítése.

** Forrás, Software.org – https://software.org/reports/2018-eu-software-impact/

Kulcsszavak: Hoopy Kiwi.com DevRelCon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul az emberszabású robotok sorozatgyártása

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.

2024. május 21. 13:02

KPMG: Az energiaipar sem ússza meg a genAI bevezetését

Óvatosak a generatív mesterséges intelligencia bevezetése kapcsán az energiaipari vezetők. A KPMG Global Energy CEO Outlook legutóbbi kutatása szerint a vezérigazgatók a jelenlegi ingatag geopolitikai és politikai helyzetben is bizakodóak a növekedési kilátásokat illetően, a befektetések terén pedig legfőbb prioritásuk a generatív mesterséges intelligencia. Lelkesedésüket mérséklik azonban az etikai problémák és a kiberbiztonsági kockázatok. A kutatásból az is kiderül, hogy a vezérigazgatók az ESG-t ma már az üzleti siker egyik alapjának tartják.

2024. május 21. 11:28

A műanyaghulladékot a felére csökkentették az ABB finnországi gyárában

A hulladékok újrahasznosítására irányuló innovatív eljárások bevezetésével az ABB finnországi Porvoóban találha-tó gyártóüzeme 50 százalékkal csökkentette a vegyes műanyaghulladék mennyiségét, és 2023-ban közel 20 száza-lékkal javította az újrahasznosítás arányát. Az újrahasznosítási erőfeszítések fontos lépést jelentenek a Föld erőfor-rásainak megőrzése és az ügyfelek fenntarthatósági kötelezettségvállalásainak támogatása felé; ezen erőfeszítések 2024-ben 16 égerfa átlagos súlyának megfelelő mennyiségű polipropilént takarítanak meg.

2024. május 21. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59