A Kiwi.com és a Hoopy Prágába hozza a DevRelCon-t

forrás: Prím Online, 2022. november 18. 11:21

Visszatér a nemzetközi fejlesztői konferencia, a DevRelCon, ráadásul hozzánk közel, Prágában zajlik majd a tudásmegosztás és a tanulás két napon át. San Francisco, London, Tokió és Berlin után idén Prága lesz a házigazda a cseh székhelyű Kiwi.com utazási technológiai vállalat és a Hoopy fejlesztői kapcsolatokkal foglalkozó tanácsadó cég egyesített erőinek köszönhetően.

A 2022. december 6-7-ei DevRelCon Prague a fejlesztői közösség angol nyelvű konferenciája, amely a világ vezető helyi és globális technológiai cégeitől, a Datadogtól, a Twiliotól és a Hype-tól érkező előadókkal várja a résztvevőket a világ minden tájáról. Az idei rendezvény fő témája: a gazdasági bizonytalanságban hogyan lehet erős munkáltatói márkát építeni a szoftverfejlesztőket alkalmazó vállalatok számára.

 

A DevRelCon és a Hoopy alapítója, Matthew Revell a közelgő konferencia kapcsán elmondta: „A fejlesztői kapcsolatok a technológiai ipar gyorsan növekvő ágazata, melyben olyan különböző vállalatok, mint a Google és a JP Morgan Chase elkötelezettek a szoftvermérnökökkel való tartós kapcsolatépítés mellett. Prága, mint technológiai központ ideális város számunkra, hogy összehozzuk a fejlesztői közösséget erre az eseményre”.

 

 

Jozef Képesi, a Kiwi.com CTO-ja és társalapítója hozzátette: „A szoftverfejlesztőknek rengeteg lehetőségük van munkát találni. Mi a Kiwi.com-nál a fejlesztői kapcsolatokba fektettünk be, hogy segítsük fejlesztőinket a szakmai fejlődésben, amikor mentorálással, tech-sztorik nyilvános bemutatásával, cikkek írásával, tudásmegosztással és egyebekkel támogatjuk őket egy teljes értékű és tartalmas karrierben. Izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk annak a csapatnak, amely a DevRelCon-t Prágába hozza”.

 

A fejlesztői kapcsolatok a marketing azon ága, amelynek célja a termék ismertségének, közösségének és hűségének kiépítése a mérnökök körében. A fejlesztők évente egy trillió euróval** járulnak hozzá az EU gazdaságához, ami jelentős gazdasági erőt ad a szoftvermérnökök kezébe.

 

A konferencia helyszíne: Pernerova 697/35, 186 00 Praha 8-Karlín, Csehország.

A DevRelCon Prague-ra jegyek már kaphatók a https://prague-2022.devrelcon.dev/ weboldalon.

A rendezvény korábbi előadásaiból készült videók a https://developerrelations.com/devrelcon oldalon találhatók.

A fejlesztői kapcsolatok iparágáról többet megtudhat a https://developerrelations.com weboldalon.

 

__________________

* A DevRelCon a Fejlesztői Kapcsolatok Konferenciájának rövidítése.

** Forrás, Software.org – https://software.org/reports/2018-eu-software-impact/

Kulcsszavak: Hoopy Kiwi.com DevRelCon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09