Ingyenes IAB-s online képzés a GA4 és a GA360 által kínált lehetőségekről

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 11. 13:02

Július 1-én a Universal Analytics felületén megszűnt az adatgyűjtési és weboldalelemzési lehetőség, azóta már az ingyenes Google Analytics 4 vagy az Analytics fizetős, nagyvállalati verziója, az új Google Analytics 360 használható mérésre. De vajon mire elég az ingyenes, és mit tud a fizetős analitikai szoftver?

Ebben a kérdésben és a két verzió közötti választásban szeretne segíteni az IAB Hungary Analitika Munkacsoportja azzal, hogy egy egyórás online alapozó szeminárium keretében mutatja be a GA4 által biztosított újszerű riportokat, miközben arra is választ ad, kinek érdemes elgondolkodni a GA 360-as verzió használatán, és hogyan lehet abból a legtöbbet kihozni.

 

A webináriumon Magyarország legrégebbi Google Partnerei közül két olyan digitális marketing ügynökség képviselői beszélnek majd a Google Analytics nagyvállalati verziójáról, amelyek hazánkban kizárólagos joggal rendelkeznek az analitikai szoftver értékesítésére. 

 

 

Az online szeminárium 2023. szeptember 1-én, pénteken 11 órakor kezdődik, a közvetítés linkjét e-mailben külddik el a regisztráció során megadott e-mail címre. 

 

Program:

 

● Mivel tud többet a GA360 az ingyenes GA4-nél? – Geiger Tamás (JabJab Online Marketing, COO)

Milyen esetben jelenthet előnyt, ha négyszer annyi egyéni dimenziód lehet vagy sokkal több konverziót tudsz meghatározni? Mi az a Privacy Shield, és miért fontos az EU-s adattárolásban? Részletes összehasonlítás az ingyenes és a fizetős termék funkciói között a különböző limitek értékei alapján, és válaszok a nagyvállalatoknál felmerülő adatvédelmi aggályokra.

● Honnan tudom, hogy ez nekem üzletileg megéri? – Tóth Nóra (INTREN, analitikai üzletágvezető)

Milyen tényezőket érdemes mérlegelni egy ilyen licence beszerzése kapcsán? Hogyan tudja a marketingosztály igazolni a szoftver szükségességét a beszerzés vagy az ügyvezetés felé? És valójában mennyi az annyi? Valós példák, amelyek komoly business KPI mutatókban mérhető fejlődést eredményeztek, és amely eredmény a GA360 nélkül lehetetlen vagy nagyon nehezen kivitelezhető lett volna.

 

A két prezentációt követő kérdezz-felelek szekció moderátora: Tóth Nóra

 

Az online szeminárium mindazok számára nyújthat segítséget, akik az év utolsó negyedévének riportjait már stabil háttértudással szeretnék készíteni, esetleg a 2024-es évre terveznek az új GA360-as verzióval. Az ingyenes, egyórás webináriumról bővebben itt lehet olvasni, regisztrációt ezen az oldalon fogadják.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50