Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

forrás: Prím Online, 2023. október 2. 19:55

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

Ki ne szeretné a tiszta, felporszívózott szőnyegek és járófelületek látványát akkor, amikor hazaér a munkából egy hosszú, fárasztó nap után? Nos, a Sencor SRV 9385WH rendkívül megbízható segítőtársnak bizonyulhat ezen a téren. A Sencor Home alkalmazás révén a robotporszívó működése teljes mértékben programozható és akkor is elindítható, amikor éppen nem tartózkodik senki sem a házban, vagy a lakásban. Ebben az applikációban ráadásul az is pontosan meghatározható, hogy pontosan melyik helyiségekben, illetve milyen területeken dolgozzon a készülék. 

 

 

Nem csak porszívózásra 

 

A multi-mappinggal akár öt különböző emeletre készíthető takarítási terv, míg a multi-room funkcióval minden helyiséghez eltérő takarítási követelmények állíthatók be. A Sencor újdonsága ugyanis nem csak porszívózni, hanem felmosni („nedves mop” funkció) is tud. A felhasználók négyféle porszívózási teljesítmény és háromféle padlómosási fokozat közül választhatnak. 

 

 

„A tökéletes takarítási eredmény érdekében a készüléket a legfejlettebb, úgynevezett LIDAR lézeres navigációval látták el, amely gondoskodik a robotporszívó tökéletes és precíz tájékozódásáról legyen szó porszívózásról, vagy padlótörlésről” – árulta el Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. Mindemellett a készülék többféle infravörös érzékelővel is el van látva, ami lehetővé teszi, hogy időben érzékelje az esetleges akadályokat. Szükség esetén ugyanakkor 2 centiméteres szintkülönbséggel is elboldogul, ha például egy küszöbre, vagy járólapra kell felhajtania.

 

 

 

Fertőtlenítésre is alkalmas  

 

A hatékony takarítást a középső, valamint az oldalsó forgókefék biztosítják. Mindemellett a robotporszívót UVC-lámpával is ellátták, amely a vírusok és a baktériumok elpusztításával minden padlótípust képes hatékonyan fertőtleníteni. 

 

 

A nagy kapacitású, mintegy 5000 mAh lítiumion akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 200 percen keresztül is képes működni. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy szükségessé váljon menet közben a tartály kiürítése, éppen ezért a dokkoló egység egy porgyűjtő egységet kapott, amely automatikusan átszívja a porgyűjtő zsákba a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket.

 

A Sencor újdonsága nem ismer kompromisszumokat a takarítás és a porszívózás terén. „A beépített UVC-lámpa révén, valamint az automatikus tartály ürítésnek köszönhetően jóval többet kínál, mint egy átlagos robotporszívó. A SRV 9385WH nagyfokú automatizáltsággal és mobilitásával immáron a holnap technológiáját képviseli, amihez a magyar felhasználók már most hozzájuthatnak” – emelte ki Lucza András. 

Kulcsszavak: robotporszívó Sencor

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Példátlan fitness élményt nyújt a vadonatúj HONOR Band 9

A HONOR bejelentette a HONOR Band 9-et, egy modern dizájnnal és fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkciókkal büszkélkedő kiegészítőt. Az 1,57”-os AMOLED kijelző akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát kínál. 96 edzési lehetőséggel a HONOR Band 9 felülmúlja elődeit, míg a trendi Always-on Display kialakítással és a lenyűgöző, akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kivételes fitness-társként szolgál, amely a felhasználókat egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezeti.

2024. május 28. 11:39

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52