A HMS és a Red Lion egyesíti erőit az ipari infokommunikációs technológiában

forrás: Prím Online, 2024. április 4. 09:57

A HMS Networks véglegesítette a Red Lion Controls a Spectris Group Holdings Limitedtől történő felvásárlását. Az immáron egy entitást alkotó két vállalat megkezdheti a közös munkát a piacra lépési stratégiákon és termékajánlatokon.

Az először 2023. december 11-én bejelentetett akvizíció most kapott jóváhagyást. Ez azt jelenti, hogy a HMS Networks jelenleg 18 országban 1200 alkalmazottat foglalkoztat. A legtöbb munkatárs az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban található.
 

Mi várható?

 

A HMS és a Red Lion ügyfelek esetében nem okoz semmilyen kezdeti változást a felvásárlás. A HMS és a Red Lion cégnevek változatlanok maradnak, a termékmárkákat pedig ugyanazokon a csatornákon keresztül forgalmazzák és értékesítik, mint korábban. A gyártást és a kiszállítást a HMS, illetve a Red Lion entitások kezelik. Az elérhetőségek és az e-mail címek megmaradnak, kivéve Indiát, ahol a Red Lion munkatársai hms-networks.com végződésű címeket kapnak.

 

Staffan Dahlström, a HMS Networks vezérigazgatója a yorki Red Lion irodában.
 

Előremutató szinergiák

 

A jövőben a két vállalat egyesülése számos szinergiát szabadít majd fel, különösen mivel a HMS amerikai és a Red Lion európai piacát szélesíti majd ki. A Red Lion eladásainak legnagyobb része Észak-Amerikából származik. Az itteni kiforrott forgalmazói hálózatot a HMS használhat majd saját átjáró- és távoli hozzáférési kínálatának értékesítésére. A HMS pedig eladásainak mintegy 60 százalékát realizálja a nagy európai automatizálási piacokon. A jól kiépített piaci csatornákon keresztül a HMS képes lesz keresztértékesíteni a Red Lion kínálatának kiválasztott elemeit Európában.

 

„Nagyon örülünk, hogy a Red Lion minden új alkalmazottját és tisztelt ügyfelét üdvözölhetjük a HMS Networks családban, ami izgalmas új fejezetet jelent utunkban – mondta Staffan Dahlström, a HMS elnök-vezérigazgatója. – Mivel közösen kezdeményeztük az integrációs folyamatot, alig várjuk, hogy egyesített erősségeinket, közös értékeinket és az ügyfélérték biztosítása iránti elkötelezettségünket ki is aknázzuk. A következő néhány negyedévben a zökkenőmentes integráció biztosítására és a vállalataink közötti szinergiák kihasználására összpontosítunk. Együtt várjuk, hogy erősítsük pozíciónkat az észak-amerikai piacon.”
 

További információk az integrációs munka előrehaladtával várhatók.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Már lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem közös ösztöndíjprogramjára

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az ösztöndíj a diákok tudományos terveinek megvalósításához járul hozzá; a program keretösszege egy évre összesen 5 millió forint és szemeszterenként 4 diák nyerheti el.

2024. május 22. 17:48

Jövőbe mutató megoldások a 10. Smart Factory ConnAction konferencián

Az ipar 4.0 koncepciója több mint egy évtizede tartja izgalomban a termelővállalatokat. Ez idő alatt az ipari termelés digitalizálása és automatizálása, valamint az okos gyártás és az innovatív technológiák használata az egyik legnépszerűbb témává vált, amely még a mindennapi beszélgetésekben is megjelenik. 

2024. május 22. 16:05

Globális jelentőségű mérföldkőhöz ért a mesterséges intelligencia szabályozása

Hosszas jogalkotási folyamat lezárásaként a mai napon az Európa Tanács elfogadta a mesterséges intelligenciáról szóló rendelettervezetet, az EU Hivatalos Lapjában való közzétételtől pedig megkezdődik a visszaszámlálás a rendelet alkalmazásáig. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, mit is tartalmaz pontosan a rendelet.

2024. május 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17