A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

forrás: Prím Online, 2024. április 22. 13:02

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

A villamos energia szabályozása elengedhetetlen e rendszerek biztonságának, megbízhatóságának és hatékonyságának biztosításában. Az ABB szakértelme és intelligens megszakító technológiája fontos szerepet játszik a TSS4U megoldásaiban azáltal, hogy hatékony védelmet nyújt a túlterhelések és rövidzárlatok ellen. 

 

 

A TSS4U üzemeltetési igazgatója és alapítója, Jan Willem Linsen így nyilatkozott: „A napenergia-rendszerekre vonatkozó vevői előírások és követelmények sokrétűek és összetettek. Az ABB támogat minket a kapcsolási és védelmi követelmények, valamint a vonatkozó előírások betartásában. Globális jelenlétük és műszaki támogatásuk megkönnyíti számunkra a megoldások helyi előírások szerinti testre szabását.”

 

Az ABB megszakítói az ABB EcoSolutions program keretében készülnek, amely teljes átláthatóságot biztosít a termék egész életciklusának környezeti teljesítményéről. A program QR-kódon keresztül az ügyfelek számára elérhetővé teszi a készülékekre vonatkozó, független szervezet által ellenőrzött, "III. típusú" környezetvédelmi terméknyilatkozatokat („Type III” EPD-ket). Az EcoSolutions program azt is biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a körforgásos gazdálkodásra vonatkozó magas szintű előírásoknak.

 

Jan Willem Linsen

„Az ABB körforgásos gazdálkodást célzó keretrendszere és átláthatósága megbízható és folyamatosan fejlődő partnerré teszi őket a fenntartható megoldások terén. Ugyancsak elkötelezettek az innováció és a körforgásos gazdálkodás mellett, miközben együtt dolgozunk az energiatermelés felelősségteljesebb módjain" – nyilatkozta Jan Willem Linsen a TSS4U nevében.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezzel a fintech újdonsággal növelik bevételüket a webáruházak

Akár húsz százalékos extra forgalomnövekedést is generálhat a webshopokban a Magyarország vezető fintech cége által fejlesztett, egyedülálló, saját brandre szabható részletfizetési megoldás.

2024. május 23. 12:59

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17