Sonera-Nokia együttműködés a 3G területén

Kollár Csaba, 2002. július 10. 18:21
A Sonera és a Nokia egy olyan szerződést írt alá, amelynek értelmében a Nokia D500 szolgáltatáselérési platformjának a megvásárlásával Finnországban elkezdődhet a harmadik generációs szolgáltatások széles körű elérése.
A Letter of Intent nevet viselő megállapodás alapját a Nokia D500, valamint a technikai támogatás megvásárlása jelenti. A Nokia D500 berendezést használják majd a széles körű elérés alapjául, ezzel biztosítva a fogyasztóknak a könnyű elérhetőséget a Sonera szolgáltatási csomagjának a részeként.

„Hosszú és eredményes kapcsolatra tekinthetünk vissza a Nokiával mind a mobil-, mind a vezetékes hálózatokat illetően” – nyilatkozta Jouko Harle, a Sonera Carrier Networks Ltd. elnökhelyettese. Majd folytatta: „azért választottuk a Nokia D500-at, mivel ez a legjobb megoldás arra, hogy saját hálózatfejlesztési terveinket biztos alapokon tudhassuk.”

Optimizmusának és megelégedettségének adott hangot Ari Lehtoranta, a Nokia Broadband Systems elnökhelyettese is: „maximálisan meg vagyunk elégedve, hogy tovább folytathatjuk az amúgy is szoros kapcsolatot a Sonerával. Választásuk igazolja termékünk tökéletes megfelelőségét.”

Kulcsszavak: Nokia Sonera +fohir UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59