Újabb sportcsatorna mobilon

Kollár Csaba, 2002. október 23. 19:59
A FoxSports és az ActiveSky bejelentette, hogy Amerika legnagyobb vezetéknélküli-szolgáltatójával, a Verizon Wireless-szel szerződést írt alá, aminek az értelmében élő sporteseményekről, sportrendezvényekről akár valós időben is tájékoztatni fogja országszerte a mobilszolgáltatón keresztül a fogyasztókat.
Az együttműködés hátterében az ActiveSky technológiája van, melyen a FoxSports.com többségében színes, grafikailag is igényes sporteseményeket képes megjelentetni a Verizon Wireless Get It Now egyéb letölthető alkalmazásaival közösen.

A felhasználók a sportesemények, játékok, háttérinformációk, mérkőzésbeosztások vizuális bemutatóját láthatják.

Ross Levinsohn, a FoxSports.com elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta cégével kapcsolatban: „A FoxSports megcsinálta már a maga televíziós üzletét, most rajtunk a sor, hogy a FoxSports.com együttműködő partnereivel közösen hasonló sikereket érjen el elsősorban a harmadik generációs mobilkommunikációs készülékeken keresztül. Nézőink és felhasználóink egyaránt nagyon alapos sporthíreket kapnak majd, akár munkahelyükön is értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, vagy az előzetesek alapján megtervezhetik, hogy a hét végén melyik sporteseményre látogatnak ki.”

Paul Palmieri, a Verizon Wireless Wireless Data Business Development üzletágának az igazgatója az együttműködésről úgy beszélt, hogy „a Fox Sports Mobile a Verizon Wireless Get It Now portfoliójával közösen ügyfeleinknek értéknövelt szolgáltatásokat tud nyújtani. Az ActiveSky platformja egy valóban működő fejlesztés a harmadik generációs mobilkommunikáció világában, segítségével richmédia tartalmat tudunk sugározni ügyfeleinknek.”

A szolgáltatást a Verizon Wireless fogyasztói a Z-800-as készülékkel tudják igénybe venni, havi 4,99 USD-s áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52