Minden, ami sport MMS-ben

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 28. 17:11
A Nokia és a nemzetközi sportmarketing-vállalat, az IMG együttműködésének célja a sportfényképeket, híreket, a legfrissebb eredményeket és rádiókommentárt a sportrajongók mobiltelefonján MMS-ben biztosító "Minden, ami sport" szolgáltatás fejlesztése.
A Minden, ami sport szolgáltatás a különböző földrajzi területek - Európa, az Egyesült Államok és a Távol-Kelet - eltérő igényeire válaszol majd. A szolgáltatás a Nokia szolgáltatói ügyfelei számára lesz elérhető, akik a szolgáltatást saját márkanevük alatt kínálhatják.

"Az MMS máris rohamosan terjed az iparágban, hatalmas növekedést produkálva például Olaszországban, ahol a beindítást követő első két hét folyamán 180 ezer multimédiás üzenetet váltottak. Szeretnénk minden piacon, minden ügyfelünkkel ugyanezt az eredményt látni, ez az együttműködés az IMG-vel pedig csupán egyike kezdeményezéseinknek" - magyarázta Esa Harju, a Nokia Networks stratégiai marketingigazgatója.

"Az IMG 1996 óta kínál mobiltartalom-szolgáltatásokat, és folyamatosan figyelemmel kíséri a megjelenő technikákban rejlő lehetőségeket. Az MMS-sel az olyan ellenállhatatlan, gazdag anyagokat tartalmazó szolgáltatások létrehozására látunk jó esélyt, melyek a sport élményét is jól közvetítik majd. A Nokiával világszerte elindított projekt ideális lehetőséget kínál arra, hogy a gazdag médiaszolgáltatásokban rejlő erőt a mobilszolgáltatókkal együtt deríthessük fel" - mondta Mark Selby, az IMG mobilrészlegének vezetője.

"A sport az egész világon népszerű, és az IMG által vizsgált felhasználói viselkedésminták egyértelműen igazolják, hogy az MMS nagyszerű lehetőséget kínál az új gazdag tartalmak számára. A Minden, ami sport projekt révén a mobilszolgáltatók, a Nokia és az IMG megszerezheti azt a - szolgáltatás biztosításához nélkülözhetetlen - tapasztalatot, melynek eredményeképpen a sportrajongók a mobiltelefon sportprogramjával is elégedettek lesznek" - tette hozzá Selby.

Kulcsszavak: sport Nokia MMS +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52