Kedvezőbb díjszabás rokkantak számára

Kollár Csaba, 2003. május 11. 11:34
[smallimage 1 left] Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy nyolc regionális leányvállalatával együtt a közeljövőben egy újfajta számlázási rendszert indít el rokkantak számára.
A bejelentés szerint a "Hearty Discount" (szívélyes árengedmény) nevet viselő akcióban - mely a tervek szerint 2003. szeptember 1-jén indul - az arra jogosult ügyfelek a havi előfizetési díjból, illetve a szolgáltatási díjak többségéből 50%-os kedvezményt kapnak.

A vállalat hivatalos közleményében kihangsúlyozta, hogy a mobiltelefonok a mindennapi élet nélkülözhetetlen eszközei lettek. A DoCoMo a profitorientált szemlélet mellett azt is fontosnak tartja, hogy a különböző akciók és támogatások révén azok is mobiltelefonhoz jussanak, akik valamilyen oknál fogva sérültek, illetve rokkantak, hiszen számukra a mobiltelefon nem csak egyszerű kommunikációs eszköz, hanem adott esetben életmentő is egyben.

A szolgáltatási és előfizetési kedvezmények mellett a vállalat könnyen kezelhető modelleket is árusít, illetve a DoCoMo boltjaiban a látássérült emberek számára a fontosabb információkat Braille írás formájában is hozzáférhetővé teszi.
Kulcsszavak: DoCoMo mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50