Kedvezőbb díjszabás rokkantak számára

Kollár Csaba, 2003. május 11. 11:34
[smallimage 1 left] Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy nyolc regionális leányvállalatával együtt a közeljövőben egy újfajta számlázási rendszert indít el rokkantak számára.
A bejelentés szerint a "Hearty Discount" (szívélyes árengedmény) nevet viselő akcióban - mely a tervek szerint 2003. szeptember 1-jén indul - az arra jogosult ügyfelek a havi előfizetési díjból, illetve a szolgáltatási díjak többségéből 50%-os kedvezményt kapnak.

A vállalat hivatalos közleményében kihangsúlyozta, hogy a mobiltelefonok a mindennapi élet nélkülözhetetlen eszközei lettek. A DoCoMo a profitorientált szemlélet mellett azt is fontosnak tartja, hogy a különböző akciók és támogatások révén azok is mobiltelefonhoz jussanak, akik valamilyen oknál fogva sérültek, illetve rokkantak, hiszen számukra a mobiltelefon nem csak egyszerű kommunikációs eszköz, hanem adott esetben életmentő is egyben.

A szolgáltatási és előfizetési kedvezmények mellett a vállalat könnyen kezelhető modelleket is árusít, illetve a DoCoMo boltjaiban a látássérült emberek számára a fontosabb információkat Braille írás formájában is hozzáférhetővé teszi.
Kulcsszavak: DoCoMo mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17