DoCoMo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DoCoMo

Szemmel verés: tekintettel vezérelt zenelejátszó

A japán DoCoMo egyik legfrissebb agyszüleménye a szemmel irányított lejátszó, melynek első működő darabját már be is mutatták.

2009. október 7. 08:10

Casio-DoCoMo vegyes vállalat vezeték nélküli elektronikus fizetésre

A Casio és a legnagyobb japán mobilszolgáltató külön vegyes vállalatot hozott létre az vezeték nélküli eszközökkel történő elektronikus fizetések megkönnyítésére.

Kulcsszavak: Casio DoCoMo mobilszolg
2007. július 4. 19:21

A fejlett, de lassuló piac már nem kihívás a Vodafone-nak

A brit Vodafone Group döntése a japán piac elhagyásáról és egyben fejlődő piacokon történő beruházásai annak az egyre erőteljesebb irányzatnak a jelzései, amelyek során a szolgáltatók fejlesztési forrásaikat kivonják a korlátozott növekedési lehetőségekkel rendelkező területekről.

2006. március 7. 08:29

1 Gbit/s-os 4G adatátvitel az NTT DoCoMo-tól

A japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató 20 km/órás haladási sebesség mellett 1 gigabit/s-os valós idejű mobil adatátvitelt produkált egy kísérleti negyedik generációs hálózaton, jelentette be a cég.

Kulcsszavak: UMTS DoCoMo NTT NTT DoCoMo
2005. június 26. 15:44

A brit mmO2 átveszi a DoCoMo i-mode szolgáltatását

A brit mmO2 Plc. mobilszolgáltató szakmai körök értesülése szerint átveszi a japán NTT DoCoMo által bevezetett és sikerre vitt i-mode mobil internet technológiáját.

Kulcsszavak: UMTS mobilszolg DoCoMo mmO2
2004. november 30. 10:40

NTT DoCoMo: 3G telefonok 3D hanggal

Az NTT DoCoMo, a legnagyobb japán mobilszolgáltató öt új telefont mutatott be, amelyek fejlett harmadik generációs alkalmazásokkal, köztük sztereó minőségű térhatású hanggal és hitelkártya-alkalmazást lehetővé tevő csippel vannak felszerelve.

Kulcsszavak: DoCoMo NTT mobiltelefon UMTS
2004. november 18. 20:57

Fizet a mobil

A vezető japán mobilszolgáltató, a NTT DoCoMo szerdán több olyan készüléket mutatott be, amelyekkel kiskereskedelmi egységekben fizetni is lehet majd.

Kulcsszavak: mobilszolg DoCoMo NTT
2004. június 17. 09:45

Zeneszám-azonosító NTT-mobilszolgáltatás

A japán NTT DoCoMo olyan új szolgáltatást mutatott be, amelynek segítségével az online lejátszott zeneszám címe szinte azonnal megjelenik mobiltelefonunk kijelzőjén.

Kulcsszavak: DoCoMo zene
2004. március 24. 22:13

Közösen fejleszt 3G chipet az Intel és a DoCoMo

Japán legnagyobb mobil-telekommunikációs szolgáltatója, az NTT DoCoMo szombaton hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint a társaság a chipóriás Intellel közösen kíván 3G mobiltelefon-chipeket fejleszteni.

2003. november 16. 21:12

Zenei hangok hívásvárakozás alatt

Az NTT DoCoMo és nyolc regionális leányvállalata ma mutatta be a Melody Call névre keresztelt szolgáltatását, melyet 2003 szeptember 1-jén kíván elindítani.

Kulcsszavak: DoCoMo mobilszolg
2003. augusztus 23. 21:20

I-mode robbanás Európában?

A holland mobilszolgáltató, a KPN Telecom bemutatta a DoCoMo i-mode szolgáltatását előfizetéses ügyfeleinek Hollandiában. Elemzők egy része szerint ezzel komoly hatást gyakorolhat az i-mode elterjedésére az országban.

Kulcsszavak: KPN DoCoMo I-mode NTT DoCoMo
2003. augusztus 13. 14:01

DoCoMo: határozott léptek a 4G irányába

[smallimage 1 left] Elemzők véleménye szerint az NTT DoCoMo lehet a világon az első olyan telekommunikációs szolgáltató, amelyik egy teljesen működőképes negyedik generációs mobiltelefonos rendszernek kezdheti el a tesztjeit.

Kulcsszavak: ITU DoCoMo adatátvitel
2003. május 29. 09:01

Kedvezőbb díjszabás rokkantak számára

[smallimage 1 left] Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy nyolc regionális leányvállalatával együtt a közeljövőben egy újfajta számlázási rendszert indít el rokkantak számára.

Kulcsszavak: DoCoMo mobiltelefon
2003. május 11. 11:34

Nyereségbe fordult az NTT DoCoMo

A legnagyobb japán mobilszolgáltató, az NTT DoCoMo nyereségbe fordult a márciussal zárt elmúlt pénzügyi évében, az idei évre pedig az i-mode mobilinternet-szolgáltatásának és digitális kamerával ellátott telefonjainak a sikerére alapozva nyereségének megháromszorozódását jelzi előre. A DoCoMo 115 milliárd dolláros piaci tőkeértékével egyike a legnagyobb tőzsdén jegyzett ázsiai cégeknek.

Kulcsszavak: DoCoMo +céginfo +mérleg
2003. május 9. 09:12

505i sorozat az NTT DoCoMo-tól

Az NTT DoCoMo bemutatta 505i i-mode kompatibilis mobiltelefonjait, melyek képesek a Macromedia Flash tartalmának, valamint a továbbfejlesztett Java-alapú alkalmazásoknak megjelenítésére, illetve futtatására.

2003. április 9. 20:25

DoCoMo, Visa: együttműködés a mobilfizetés területén

A DoCoMo a Visa International, a Nippon Shinpan, az OMC Card és az AEON Credit vállalatokkal egy olyan szerződést kötött, aminek az értelmében a közeljövőben elindítják a mobilfizetési szolgáltatások tesztverzióját.

Kulcsszavak: m-commerce Visa DoCoMo +fohir
2003. április 7. 20:31

DoCoMo: száz százalékban újrahasznosított mobiltelefon

Japánban mintegy 78 millió mobiltelefon-tulajdonos van, és ugyan csökkenő arányban, de még mindig nő a mobiltelefon-vásárlások száma. Ezt segíti a mobilinternetes szolgáltatások elterjedése, ami végezetül a mobiltelefont a mindennapi élet részévé teszi. A 2002-es pénzügy év folyamán 25,3 millió készüléket adtak el, úgy, hogy annak közel 60%-a cserekészülék volt. A cserekészülékek nagy részének környezetbarát megsemmisítése egyre nagyobb gondot jelent a gyártók és a forgalmazók számára egyaránt.

2003. március 28. 10:02

NTT DoCoMo: erősödő jelenlét Európában

Az NTT DoCoMo már eddig is több országban jelent meg többnyire vegyes vállalattal. Most ezeket a vállalatokat kívánja összevonni egy holding keretében.

2002. július 23. 18:25

TV-adás 3G hálózaton

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy Japán néhány vezető kereskedelmi televíziós csatornájával közösen olyan fejlesztésen dolgozik, amelyik lehetővé teszi, hogy a digitális TV-tartalom 3G készülékeken is elérhető legyen.

2002. április 16. 17:54

i-mode Hollandiában két hét múlva

Az NTT DoCoMo ma hivatalosan is bejelentette, hogy európai partnere, a KPN Mobile N. V. április 18-tól elérhetővé teszi Hollandiában az i-mode szolgáltatásokat.

2002. április 4. 21:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47