i-mode kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: i-mode

Disney tartalom i-mode kompatibilis készülékekre

Az európai i-mode kompatibilis telefonok tulajdonosai személyre szabhatják telefonjaikat Disney témákkal; háttérképekkel, csengőhangokkal, Disney figurákkal, illetve animált filmekkel.

2004. január 12. 20:48

WAP szimuláció i-mode-kompatibilis készüléken

A mobil internetes technológiák területén tevékenykedő Digital Airways egy olyan új változatát mutatta be a Wapaka Web-nek, amelyikkel már i-mode hálózatokon is lehet WAP-olni.

Kulcsszavak: WAP i-mode mobilszolg
2003. október 1. 08:20

I-mode Spanyolországban

A spanyol Telefonica Moviles június 26-án elindítja az országban a régóta várt i-mode szolgáltatását.

2003. június 18. 23:14

505i sorozat az NTT DoCoMo-tól

Az NTT DoCoMo bemutatta 505i i-mode kompatibilis mobiltelefonjait, melyek képesek a Macromedia Flash tartalmának, valamint a továbbfejlesztett Java-alapú alkalmazásoknak megjelenítésére, illetve futtatására.

2003. április 9. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47