i-mode kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: i-mode

Disney tartalom i-mode kompatibilis készülékekre

Az európai i-mode kompatibilis telefonok tulajdonosai személyre szabhatják telefonjaikat Disney témákkal; háttérképekkel, csengőhangokkal, Disney figurákkal, illetve animált filmekkel.

2004. január 12. 20:48

WAP szimuláció i-mode-kompatibilis készüléken

A mobil internetes technológiák területén tevékenykedő Digital Airways egy olyan új változatát mutatta be a Wapaka Web-nek, amelyikkel már i-mode hálózatokon is lehet WAP-olni.

Kulcsszavak: WAP i-mode mobilszolg
2003. október 1. 08:20

I-mode Spanyolországban

A spanyol Telefonica Moviles június 26-án elindítja az országban a régóta várt i-mode szolgáltatását.

2003. június 18. 23:14

505i sorozat az NTT DoCoMo-tól

Az NTT DoCoMo bemutatta 505i i-mode kompatibilis mobiltelefonjait, melyek képesek a Macromedia Flash tartalmának, valamint a továbbfejlesztett Java-alapú alkalmazásoknak megjelenítésére, illetve futtatására.

2003. április 9. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55