NTT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NTT

Ételfotókból számol kalóriát egy új japán mobilalkalmazás

Ételfotókból számol kalóriát egy új japán mobilalkalmazás, amely a több mint 100 ezer élelmiszert tartalmazó adatbázisából ismeri fel automatikusan, hogy a mobilkamerával készült felvételen melyik étel mennyi kalóriát tartalmaz.

Kulcsszavak: NTT mobilszolg
2010. november 15. 13:31

Hódít az optikai kábeles internet Japánban

A japán NTT távközlési vállalat optikai kábeles internet-előfizetőinek száma március végén meghaladta a hagyományos ADSL ügyfelekét, ami jól mutatja az új technológia térhódítását.

Kulcsszavak: ADSL DSL NTT
2007. április 5. 20:18

Csökkent a japán NTT távközlési vállalat nyeresége az első negyedévben

A japán NTT távközlési konszern nyeresége csökkent a vezetékes üzletág alacsonyabb bevételei miatt.

Kulcsszavak: NTT
2005. augusztus 4. 09:15

Fujitsu-DoCoMo mobiltelefonos üzemanyagcella 8 óra beszélgetési idővel

A Fujitsu és az NTT DoCoMo japán mobilszolgáltató közösen egy olyan új metanolalapú üzemanyagcellát fejlesztettek ki mobiltelefonokhoz, amely 8 órás beszélgetési időt is biztosít.

Kulcsszavak: Fujitsu mobiltelefon NTT
2005. július 6. 21:55

1 Gbit/s-os 4G adatátvitel az NTT DoCoMo-tól

A japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató 20 km/órás haladási sebesség mellett 1 gigabit/s-os valós idejű mobil adatátvitelt produkált egy kísérleti negyedik generációs hálózaton, jelentette be a cég.

Kulcsszavak: UMTS DoCoMo NTT NTT DoCoMo
2005. június 26. 15:44

Hidrogén/oxigén-alapú üzemanyagcella mobiltelefonokhoz

A japán NTT mobilcég olyan hidrogén/oxigén-alapú üzemanyagcellát fejlesztett ki, amely a jövőben mobiltelefonokba is beépítésre kerülhet, olcsón, hatékonyan és környezetbarát módon gondoskodva azok energiaellátásáról.

Kulcsszavak: mobiltelefon NTT
2005. február 27. 21:04

NTT DoCoMo: 3G telefonok 3D hanggal

Az NTT DoCoMo, a legnagyobb japán mobilszolgáltató öt új telefont mutatott be, amelyek fejlett harmadik generációs alkalmazásokkal, köztük sztereó minőségű térhatású hanggal és hitelkártya-alkalmazást lehetővé tevő csippel vannak felszerelve.

Kulcsszavak: DoCoMo NTT mobiltelefon UMTS
2004. november 18. 20:57

Az NTT üzemi eredménye 5,8 százalékkal csökkent

A japán NTT, a világ legnagyobb bevételű távközlési társasága szerdán az üzemi eredménye 5,8 százalékos csökkenéséről számolt be a vezetékes szolgáltatásban növekvő verseny miatt, és rontotta éves kilátását.

Kulcsszavak: NTT
2004. november 11. 08:45

Fizet a mobil

A vezető japán mobilszolgáltató, a NTT DoCoMo szerdán több olyan készüléket mutatott be, amelyekkel kiskereskedelmi egységekben fizetni is lehet majd.

Kulcsszavak: mobilszolg DoCoMo NTT
2004. június 17. 09:45

Jó eredménnyel zárta 2003-at az NTT, de csökkenésre számít az idén

A japán NTT, értékesítési árbevétele alapján a világ legnagyobb távközlési vállalata, rekord éves működési eredményt mutatott be mérlegbeszámolója alkalmából pénteken. Az idei évre azonban meredek csökkenést irányzott elő mobil távközlési leányvállalata, az NTT DoCoMo nehézségei miatt.

Kulcsszavak: +céginfo NTT DoCoMo NTT
2004. május 17. 08:45

Japán, Kína és Dél Korea főszerepet kér az IPv6 terén

Ázsia gazdasági nagyhatalmai az év utolsó napjaiban elhatározták, hogy egyesítik erőiket az új generációs internet szabványainak kidolgozására, és felveszik a versenyt az e téren gyakorlatilag egyeduralkodó Egyesült Államokkal.

2004. január 2. 16:00

Közösen fejleszt 3G chipet az Intel és a DoCoMo

Japán legnagyobb mobil-telekommunikációs szolgáltatója, az NTT DoCoMo szombaton hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint a társaság a chipóriás Intellel közösen kíván 3G mobiltelefon-chipeket fejleszteni.

2003. november 16. 21:12

Windows versenytárs születik?

Japán, Korea és Kína gazdasági minisztereinek Phnom-Pen-i találkozóján Takeo Hiranuma japán gazdasági miniszter bejelentette, hogy a három ország hamarosan új, Windows versenytárs operációs rendszert fejleszt ki.

2003. szeptember 1. 13:54

Valós idejű 3G Foma videoplatform

Az NTT Csoportot alkotó vállalatok egyöntetűen úgy nyilatkoztak tavaly novemberben, hogy elkötelezik magukat a szélessávú kommunikáció mellett, egyben e jövőképbe a világ vezető mobilkommunikációs vállalata elképzelését is beleépítették.

Kulcsszavak: mobilszolg NTT
2003. február 4. 22:44

Ismét nyereséges az NTT, de a kilátások rosszak

Nem sok jót ígértek a japán gazdaságnak hétfőn az NTT telefontársaság eredményei: az egykori állami monopólium ismét nyereséges lett, de ezt csak a dolgozók bérén spórolva érte el, csökkenő bevételei pedig további nehézségekre utaltak.

Kulcsszavak: NTT +céginfo NTT DoCoMo
2002. november 19. 07:49

TV-adás 3G hálózaton

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy Japán néhány vezető kereskedelmi televíziós csatornájával közösen olyan fejlesztésen dolgozik, amelyik lehetővé teszi, hogy a digitális TV-tartalom 3G készülékeken is elérhető legyen.

2002. április 16. 17:54

i-mode Hollandiában két hét múlva

Az NTT DoCoMo ma hivatalosan is bejelentette, hogy európai partnere, a KPN Mobile N. V. április 18-tól elérhetővé teszi Hollandiában az i-mode szolgáltatásokat.

2002. április 4. 21:30

Nissan, NTT DoCoMo - 3G kapcsolat

Az NTT DoCoMo és Japán második legnagyobb autógyártó cége, a Nissan bejelentette, hogy a jövőben közösen fejlesztenek olyan 3G mobilalkalmazásokat és telematikai szolgáltatásokat, melyeket a gépkocsivezetők vehetnek majd igénybe.

2002. március 20. 19:57

NEC telefonok Európába

Az NEC hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint i-mode kompatibilis telefonokat szállítanak Európába, hogy a közeljövőben elkezdhessék az NTT DoCoMo által kifejlesztett rendszer eszköztámogatását.

2002. február 25. 21:29

Bemutatkozott az NTT DoCoMo open i-area-ja

Tokióban az NTT DoCoMo bemutatta az általa kifejlesztett open i-area elnevezésű szolgáltatási irányelveit, amelyek a szolgáltatók számára az eddiginél lényegesen több lehetőséget adnak.

Kulcsszavak: +fohir mobilszolg NTT DoCoMo
2002. február 24. 21:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52