autotech kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: autotech

Az autóipar felé navigál az NNG

Az NNG Kft. sikeresen lezárta másfél éves fejlesztési projektjét, amely arra irányult, hogy a gyárilag beépített autós rendszerek követelményeinek megfelelő navigációs megoldást alakítson ki.

Kulcsszavak: autotech Nav N Go
2011. május 18. 08:31

Akár 2000 dal az autóban

Manapság a legtöbb zenét MP3 fájlformátumban tároljuk és hallgatjuk. Mivel egyre több autórádión található USB port, a Verbatim kifejezetten erre a célra fejlesztette ki az autórádió USB foglalatába illeszkedő adattárolóját, amivel autózás közben is tökéletesen élvezhetjük kedvenc zenéinket.

Kulcsszavak: autotech Verbatim
2011. március 24. 10:31

Vezeték nélküli mobiltöltő az LG-től

Az LG Electronics bemutatta vezeték nélküli mobiltelefon töltőjét, az LG WCP-700-at.

Kulcsszavak: autotech LG
2011. március 23. 16:48

Gondolatokkal irányítható autót fejlesztettek ki Németországban

Többé már nem csak a fantasztikus filmekben bukkanhat fel a gondolat erejével irányítható autó: német kutatók fejlesztésének köszönhetően valósággá vált.

Kulcsszavak: autotech
2011. február 21. 15:45

Közösségi veteránjármű-oldal a Sakkomtól

A veterán járművek szerelmesei számára közösségi oldalt indított a Sakkom Interaktív pr ügynökség. A www.veteranpark.hu címen elérhető szolgáltatás egy szabad szerkesztésű enciklopédia, mely tetszőleges tartalmakkal – így akár videóbeszámolókkal is – bővíthető.

Kulcsszavak: Sakkom autószolg autotech
2010. december 14. 17:09

Számítógépes tomográffal vizsgálhatják az autókat is

Eddig csak az orvostudományban játszott fontos szerepet a számítógépes képalkotó tomográfok használata, hamarosan azonban nagy szerkezetek, autók, repülőgépek átvizsgálására is alkalmazható lehet.

Kulcsszavak: autotech
2010. október 25. 11:23

Uniós támogatás segítségével autóipari beszállítói területen fejleszt a Nav N Go

Közel 500 millió Ft összegű fejlesztésbe fogott a Nav N Go Kft., amelynek célja, hogy a vállalat tovább növelje jelenlétét az autóipari beszállítók között.

Kulcsszavak: autotech Nav N Go
2010. október 11. 17:36

Robotautókat tesztel a Google

A Google olyan autókat tesztel Kaliforniában, amelyek emberi sofőr nélkül, mesterséges intelligencia-szoftver irányításával közlekednek az utakon.

Kulcsszavak: autotech Google
2010. október 11. 07:23

Ittas vezetést leleplező intelligens mobiltelefont fejlesztettek ki

Ittas vezetést leleplező intelligens mobiltelefont fejlesztett ki egy olasz mérnök-sebész páros.

Kulcsszavak: autotech mobiltelefon
2010. szeptember 9. 13:03

"Formula One - Versenyben a technológiával" címmel kiállítást hoz az LG Magyarországra

Az LG „Formula One – Versenyben a technológiával” címmel elsőként hozza el a régióba a nagy sikerű londoni Formula One kiállítást. A száguldó cirkusz és a csúcstechnológia szerelmesei testközelből csodálhatják meg a Formula One lenyűgöző versenyautóinak 50 évét bemutató autókollekciót és a dél-koreai gyártó legújabb csúcstechnológiás érdekességeit Budapesten 2010. július 3. és augusztus 1. között.

2010. június 20. 16:42

Ígéretes hazai fejlesztésű forgalomfigyelő okostelefonokra

2010. május 11-én Jitti néven új interaktív, okostelefonos, színes ábrákkal teli forgalomfigyelő rendszert jelentetett meg a Jitti Forgalmi Információ Szolgáltató Kft.

Kulcsszavak: autotech okostelefon GPS
2010. május 11. 18:06

Siemens e-autózási újdonságok a Genfi Autószalonon

A március 4. és 14. között tartó idei Genfi Autószalonon a Siemens az elektromobilitásnak, azaz e-autózásnak szánt új kulcskomponensekkel szerepel.

Kulcsszavak: Siemens autotech
2010. március 6. 11:35

Siemens-újdonság az automatikus rendszámfelismerésben

A Siemens Mobility üzletág bemutatta Sicore rendszerét, amelyben a rendszámtáblákat automatikusan olvasó és a járműveket egyértelműen azonosító ANPR (Automatic Number Plate Recognition) kamerarendszerek új generációját tartalmazza.

Kulcsszavak: Siemens autotech
2010. február 6. 11:05

Az LG 370 millió dollárért szállít a Volkswagennek

Hét évre szóló együttműködés keretén belül az LG 370 millió amerikai dollár értékű megállapodást kötött a Volkswagennel Bluetooth, USB és SD technológiákon alapuló rendszerek szállítására.

Kulcsszavak: LG autotech
2009. november 4. 17:31

Megjelent a Nav N Go Limousine legújabb változata

Már műszerfalba épített képernyőn is élvezhető a valósághű 3D-s navigáció, hiszen megjelent a beépíthető Nav N Go Limousine termékhez kompatibilis, Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver. Az új szoftververzió további olyan fejlesztéseket is tartalmaz, melyek még könnyebbé teszik a tájékozódást.

Kulcsszavak: Nav N Go autotech GPS
2009. április 6. 13:43

"Reflexekkel" bíró autókon dolgozik az IBM

Az IBM Research azon igyekszik, hogy a járművek információt cseréljenek az utakkal, más autókkal és a vezetőkkel, hogy csökkentsék a forgalmi dugókat és megelőzzék a baleseteket.

Kulcsszavak: autotech IBM
2007. június 27. 13:08

Apple fedélzeti számítógépek a Mercedes autóiban

Külföldi lapinformációk szerint az Apple megállapodást kötött a Mercedesszel, miszerint a jövőben autóikhoz fedélzeti számítógépeket készítenek.

Kulcsszavak: autotech iPod
2007. június 17. 18:28

TomTom ONE XL Kelet-Európában

A TomTom bejelentette a TomTom ONE XL kelet-európai verzióját, extra méretű, 4.3 inch-es érintőképernyővel, új, kézbe simuló dizájnnal. A TomTom ONE XL Kelet-Európa tartalmazza Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Lettország, Litvánia és Észtország előre telepített, részletes térképeit, és Horvátország kisebb lefedettségét, ami a nagyobb városokat és a tengerparti régiót jelenti. A többi közép-európai országot a főbb utak kapcsolódó hálózatával fedi le, így téve lehetővé a zökkenőmentes navigációt az egész régióban.

Kulcsszavak: autotech TomTom
2007. május 29. 18:27

Új és bővített TomTom térképek

A TomTom ma bejelentette legújabb térképfrissítéseit, amelyek teljes termékportfóliájához elérhetők.

Kulcsszavak: autotech TomTom
2007. április 17. 19:04

Szatelites navigáció: pozitív hatással van a vezetés és a közlekedés biztonságára

A TNO holland kutatóintézet megbízásra készített kutatása szerint a szatelites navigáció pozitív hatással van a vezetés és a közlekedés biztonságára. A tanulmány elkészítését az Aon, Athlon Car Lease, Delta Lloyd (az  Aviva Plc része) és a TomTom kezdeményezte.

Kulcsszavak: GPS autotech TomTom
2007. február 17. 18:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14