iPod kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: iPod

Öreg róka nem vén róka – a kazetta rácáfol a mondásra

A Sony tavaly bemutatott kazettája rávilágít arra, hogy nem mindig csak az új megoldások lehetnek formabontóak. A korábbi technológiákban rejlő lehetőségeket is érdemes kiaknázni.

Kulcsszavak: iPod Sony kazetta zene
2015. március 14. 10:11

Az Apple bevallotta, hogy törölték az iPodokról a nem iTunes tartalmakat

Az Apple, még Steve Jobs idejében, a felhasználók tudta nélkül törölt zeneszámokat egyes felhasználók iPodjáról. A vállalatot bírósági tárgyaláson szembesítették a vádakkal, ahol beismerték, hogy hibáztak, viszont megvolt az okuk rá.

Kulcsszavak: Apple iPod iTunes bírság jog
2014. december 6. 15:30

Az Apple száműzte az iPod Classicot online áruházából

Az iPhone-ok és az iWatch bemutatója után az Apple úgy döntött, eltávolítja az iPod Classicot az Apple Store-ból. Ezt hamar meg is tette, a 90 perces előadás után már nem volt elérhető az eszköz.

Kulcsszavak: iPod App Store Apple
2014. szeptember 10. 16:15

Megérkezett az iOS 7 [Videó]

Az Apple számos mobil eszközére elérhetővé vált az iOS operációs rendszer legújabb verziója a tegnnapi nap folyamán. A fejlesztések garmadáját magába foglaló frissítés nem csak funkcionalitás, hanem kezelőfelület frontján is megújult.

2013. szeptember 20. 09:44

Divatos formavilágú audiorendszer a Sharp‪tól

Új modellel bővült a Sharp audio termékkínálata a közelmúltban. A sztereó HiFi rendszer sokoldalú kompatibilitásával, különleges funkcióival és praktikus méretével népszerű lehet az otthonokban. 

2013. június 27. 14:51

Új iPod touch és iPod nano: ultravékony külső és szenzációs új funkciók

Az Apple bemutatta a világ legnépszerűbb zenelejátszóinak új kiadásait: a teljesen új iPod touch, illetve az újragondolt iPod nano készüléket.

2012. szeptember 16. 11:58

iPhone-nal az egészségért: innovatív egészségügyi mérőeszközök a T-Mobile-nál

A kiemelt T-Pontokban és partnerüzletekben, valamint a T-Mobile webshopjában már kaphatók azok az innovatív egészségügyi mérőeszközök, amelyek iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekhez csatlakoztatva segítenek az egészségmegőrzésben.

2012. június 12. 16:20

iOS 5.1.1 frissítés: hasznos hibajavításokkal

Az Apple tegnap este tette elérhetővé mobil operációs rendszerének 5.1.1-es verziószámú frissítését, mely ugyan nem tartogat új funkciókat az „iFelhasználóknak”, de több hasznos hibajavítást is tartalmaz.

2012. május 8. 10:03

Vezeték nélküli kivetítés az új Epson projektorral

Az Epson bejelentette az Apple App Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazását, amellyel a felhasználók vezeték nélkül vetíthetnek ki iPad, iPhone és iPod Touch készülékről. Ez jó hír azoknak, akik eszközükről problémamentes kivetítésre vágynak – például vállalati környezetben, ahol a kreatív osztályok alkalmazottai akár cégen kívül szeretnének bemutatót tartani, vagy olyan oktatási környezetben, ahol az oktatók és a diákok is Apple eszközöket alkalmaznak az osztályteremben.

Kulcsszavak: Epson projektor iPhone iPad iPod
2012. január 5. 19:15

Megérkezett az iOS 5 hivatalos frissítése: iOS 5.0.1

Az új hibajavításokkal ellátott update több apró ráncfelvarrást tartalmaz, sőt a katasztrofális üzemidő-problémát is orvosolja.

2011. november 11. 11:06

GarageBand: már iPhone és iPod Touch készülékekre is

Az Apple bejelentette, hogy új zeneszerző alkalmazása, a GarageBand már iPhone- és iPod touch felhasználók számára is elérhető. Az idei évben korábban iPad készüléken bemutatkozott GarageBand alkalmazás egy az Apple forradalmian új Multi-Touch kezelőfelületét használó eszköz, mellyel azok is könnyedén készíthetik el és vehetik fel saját zenéiket, akik még sohasem játszottak hangszeren.

2011. november 4. 09:10

Apple iCloud: automatikus és könnyed megosztás

Az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel, illetve Mac gépekkel és PC-kkel is tökéletesen együttműködő iCloud révén a tartalmak automatikusan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítva is tárolhatók az iCloud szolgáltatásban, ahonnan a felhasználók összes eszközükre továbbíthatják őket.

Kulcsszavak: iCloud iPod iPad iPhone Apple
2011. október 6. 10:53

iPod touch és iPod nano: új funkciók és kedvezőbb ár

Az iPod touch új, fekete és fehér modelljei – amelyeken a frissen megjelent iOS 5 rendszer fut, és használható rajtuk az iCloud szolgáltatáscsomag – már 62990 forintos induló áron kaphatóak lesznek. Az új iPod nano október 4-étől, 44990 forintos kezdőáron kerül forgalomba. A készülék felhasználói felülete megújult, valamint 16 új digitális óraképet és továbbfejlesztett beépített fitneszfunkciókat is kínál.

Kulcsszavak: iPod Apple
2011. október 6. 09:20

Fadarabot vett iPad helyett

Nemhogy "fapados", hanem egyenesen fa iPadet vett egy nő az Egyesült Államokban csalóktól.

Kulcsszavak: jog iPod
2011. szeptember 3. 07:24

iPhone és iPod dokkolók a Sonytól

A Sony 3 új, hangsugárzós dokkolójával az iPod és iPhone készülékeken tárolt zenei-, és videoanyag magas minőségű, dinamikus hi-fi hangzással játszható le.

Kulcsszavak: zene mp3 iPhone iPod Sony
2011. június 2. 13:22

Az iPhone 3G már nem frissíthető az új iOS 4.3 mobil operációs rendszerre

Az iPad, iPhone és iPod touch készülékek felhasználói 2011. március 11-től, péntektől ingyenes frissítésként tölthetik le az iOS 4.3 rendszert, az Apple mobil operációs rendszerének legfrissebb verzióját. Az iOS 4.3 a következő eszközökkel kompatibilis: iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4, valamint a harmadik és negyedik generációs iPod touch készülékek, ez egyben azt is jelenti, hogy a mindeddig frissülő iPhone 3G készülékek mostantól fokozatosan elavulttá válnak, hisz a szoftverfrissítések nyilván ki fogják használni az iOS 4.3, majd a későbbi verziók nyújtotta lehetőséget.

 

Kulcsszavak: iPod iPad Apple iPhone
2011. március 4. 12:12

Korszerűbb Skype for iPhone: immár videóhívások is

A Skype for iPhone új verziójával immár a videóhívásokat is ingyen bonyolíthatjuk az iPhone-ról WiFi-n (vagy 3G hálózaton) keresztül, ha 3GS vagy annál korszerűbb iPhone készülékünk van.

Kulcsszavak: Skype iPhone iPad iPod
2011. január 3. 16:27

Magyar fejlesztői sikerek az Apple online szoftveráruházában

Magyar fejlesztők is sikereket könyvelhetnek el az Apple online szoftveráruházában, az App Store-ban, ahonnan másodpercenként kétszáz fizetős és ingyenes alkalmazást töltenek le világszerte.

Kulcsszavak: Apple iPhone iPad iPod
2010. október 19. 12:09

Novembertől elérhető az AirPrint

Az Apple bejelentette, hogy megjelenteti az AirPrint, az iPad, iPhone és iPod touch készülékekkel használható vezeték nélküli nyomtatási szolgáltatás bétaverzióját az Apple iOS Developer Program tagjai számára, valamint hogy az AirPrint a novemberben megjelenő, ingyenes iOS 4.2 szoftverfrissítés része lesz.

2010. szeptember 22. 17:01

Lazított az iPhone fejlesztői szabályokon az Apple, a Flash is használható

Az Apple bejelentette, hogy az eddigi szigorú szabályokkal ellentétben az iPhone és iPad készülékekhez külsős eszközökkel is lehet alkalmazásokat fejleszteni, beleértve akár az Adobe Flash szoftverét is.

Kulcsszavak: flash Apple iPod iPhone
2010. szeptember 10. 08:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47