iTunes kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: iTunes

Minden harmadik álláskereső már mobilról nézi a hirdetéseket

Az elmúlt két évben jelentősen emelkedett az álláskereséshez okostelefont használók aránya. A legnagyobb magyar állásportált jelenleg a látogatók 34 százaléka böngészi így, ez több mint 20 százalékos növekedést jelent 2014-hez képest. A komolyabb oldalak már mind rendelkeznek mobilra optimalizált tartalommal, de ha a böngészésen túl jelentkezni is szeretnének a munkavállalók, akkor a dedikált alkalmazás használata a legpraktikusabb megoldás.

2016. augusztus 20. 07:43

Fél napig álltak az Apple szerverei

Tegnap hirtelen leálltak az Apple szerverei. Több szolgáltatásuk nem üzemelt, többek között az App Store, az iCloud és a Game Center sem.

2015. március 12. 12:05

Növelte az alkalmazások maximális méretét az Apple

Az Apple bejelentette, hogy növelik az iTunesba feltölthető appok méretét. Az eddigi 2 gigabájtos limit helyett 4 GB-ra nőtt egy adott applikáció maximális mérete.

2015. február 17. 16:21

Az Apple bevallotta, hogy törölték az iPodokról a nem iTunes tartalmakat

Az Apple, még Steve Jobs idejében, a felhasználók tudta nélkül törölt zeneszámokat egyes felhasználók iPodjáról. A vállalatot bírósági tárgyaláson szembesítették a vádakkal, ahol beismerték, hogy hibáztak, viszont megvolt az okuk rá.

Kulcsszavak: Apple iPod iTunes bírság jog
2014. december 6. 15:30

Gyorsabb lett a Gmail iOS változata

A Google március 5-én, szerdán frissítette Gmail iOS alkalmazását, amelynek köszönhetően sokat javult a szolgáltatás teljesítménye. A frissítés minden iOS 7 felhasználó számára elérhető.

Kulcsszavak: Gmail frissítés iOS 7 iTunes
2014. március 6. 11:23

Veszélyben az Apple felhasználók

A Kaspersky Lab közzétette legújabb jelentését, amelyből kiderül, hogy a kiberbűnözők körében egyre népszerűbbek az Apple ID-k és a hozzájuk tartozó számla információk ellopása, melyeket az apple.com weboldalának másolatával szereznek meg. Az adathalász támadások során a bűnözők az oldallal teljesen azonos weboldalt hoznak létre, aminek köszönhetően könnyű szerrel megtudják szerezni a felhasználók összes személyes- és banki adatát, valamint az iCloud és az iTunes azonosítóit.

 

2013. július 23. 08:11

WWDC: az iOS sikerei számokban

900 ezer alkalmazás, 50 milliárd letöltés, 600 millió eladott iOS eszköz: ezek a számok hangzottak el WWDC-n, mielőtt lehullt volna a lepel az iOS 7-ről

2013. június 12. 13:14

Az AC/DC az iTunes kínálatában

A Columbia Records és az Apple bejelentette, hogy az AC/DC eddig megjelentetett zenéinek teljes gyűjteménye első ízben érhető el hiánytalanul digitális formátumban világszerte, kizárólag az iTunes Store (www.itunes.com) kínálatában. A zenekar 1976-os debütáló albumától, a High Voltage-tól a nagy hatású klasszikuson, a Back In Black című lemezen át a 2008-as sikeralbumig, a Black Ice-ig az AC/DC mind a 16 stúdióalbuma, négy koncert- és három válogatáslemeze elsőként az iTunes Store áruházban kapható digitális formátumban. Az összes számot újrakeverték az iTunes számára.

Kulcsszavak: zene iTunes
2012. november 21. 12:21

Új Apple iTunes: egyszerűsített megjelenés és tökéletesebb iCloud integráció

Az Apple bemutatta a Mac és PC rendszerű számítógépekhez készült iTunes új verzióját. A világ legnépszerűbb online zene-, alkalmazás-, tévéműsor- és filmáruháza új külsővel, teljes mértékben áttervezett lejátszóval és tökéletes iCloud integrációval várja a felhasználókat.

2012. szeptember 16. 11:52

1080p Full-HD videókat is támogat az új Apple TV

A tegnap bemutatott Apple TV a teljes iCloud integráció és a leegyszerűsített kezelőfelület mellett az 1080p Full-HD felvételek támogatásával is gazdagodott.

Kulcsszavak: AirPlay iCloud iTunes HD TV Apple
2012. március 8. 17:17

Webáruházban árulnak lopott iTunes hozzáféréseket

Lopott iTunes hozzáféréseket árulnak Kína legnagyobb online áruházának tartott TaoBao.com oldalán, ahol átlagosan mintegy 30 jüanért (960 forintért) kínálják azokat a jogokat, amelyekkel az Apple fizetős szolgáltatásait lehet igénybe venni.

Kulcsszavak: security Kína iTunes
2011. január 7. 11:20

Fix díjas letöltés az iTunes-on is?

A New York Post értesülése szerint az Apple azt fontolgatja, hogy néhány versenytársához hasonlóan, fix havi vagy éves díjért korlátlan zeneletöltést tesz lehetővé az iTunes-on.

Kulcsszavak: Apple zene mp3 iTunes
2010. október 9. 16:48

Visszaélések miatt szigorítják az iTunes áruház vásárlói felületét

A felhasználók adatival elkövetett visszaélések miatt szigorítják az iTunes online áruház vásárlói felületét.

Kulcsszavak: iTunes security Apple
2010. július 9. 09:09

Csaló fejlesztőt zártak ki az iTunesról

A programozó úgy gondolta, néhány hozzáférés és a toplista eltérítésével dobja meg alkalmazásai értékesítését, az Apple észrevette, kizárták a rendszerből.

Kulcsszavak: iTunes Apple
2010. július 7. 19:22

Tízmilliárd letöltés az iTunes-ról

Az Apple rendkívül sikeres zeneáruházából a napokban letöltötték a tízmilliárdodik zeneszámot, ami mindenképpen mérföldkő a digitális zeneforgalmazás történetében, még ha mindeddig nem is sikerült kompenzálni a CD-eladások hanyatlását.

Kulcsszavak: Apple zene onlineszolg iTunes
2010. február 26. 07:20

Felére csökkentené az Apple az online áruházából vásárolható tévéműsorok árát

A jelenlegi ár felére, azaz mindössze 99 centre (nem egészen 200 forintra) csökkentené az Apple az iTunes online áruházából vásárolható tévéműsorok árát.

Kulcsszavak: iTunes
2010. február 15. 10:29

Letöltésajánló: iTunes

Ingyenes zene- és médialejátszó, katalógus, podcast-kezelő és iPod hordozható készülékek alapértelmezett menedzsere. Az iPhone telefonok minialkalmazásait is a programból elérhető boltból vásárolhatjuk meg. Felkerült a legújabb 8.2-es verzió ami az összes iPodhoz tartozó frissitést tartalmazza.

Kulcsszavak: iTunes =letoltes
2009. szeptember 9. 16:27

Blokkolja az iPhone riválisokat az új iTunes

Az Apple által kiadott frissítés telepítése után több nagy versenytárs készülékei, köztük a Palm Pre képtelen lesz iTunes tartalmak kezelésére.

Kulcsszavak: Apple iTunes jog
2009. július 17. 17:43

Egységes iTunes Európa-szerte

Az Európai Bizottság indítványozta egy egységes, az egész euróövezetre kiterjedő online zenebolt létrehozását, hogy a keleti országok is hozzáférhessenek az iTunes-tartalmakhoz.

Kulcsszavak: iTunes EU
2009. május 27. 17:29

Jobb hangminőség az új iTunes 8.1-ben

Az Apple a napokban adta ki iPod Shuffle modelljének még apróbb, beszélő változatát, és ezzel a hardverrel együtt érkezik az iTunes új változata befoltozott biztonsági résekkel és jobbminőségű  audió CD importálással.

Kulcsszavak: iTunes
2009. március 17. 06:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14