flash kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: flash

A Chrome-ban is letiltotta a Google a Flash-t

Amilyen elterjedtek és népszerűek az Adobe Flash csilivili megoldásai, annyi problémát okoznak a számítógépeken. A Flasht az iPhone-ról még Steve Jobs tiltotta le. Még 2012-ben eltüntették a Google Áruházból, androidos mobilokon azóta hivatalosan nem elérhető droidra a program.

Kulcsszavak: Chrome flash Google
2015. szeptember 2. 14:48

USB flash drive termékek a Samsung adattároló portfóliójában

A Samsung bejelentette vékony és kifinomult formatervezésű USB flash drive termékeit (UFD), melyek háromféle ergonómiai kialakításban érhetők el, és már mindegyik a legújabb Samsung NAND flash technológiát használja.

2015. augusztus 20. 09:12

Pendrive-on is jön a Windows 10

A Microsoft USB flash meghajtón is elérhetővé teszi majd legújabb operációs rendszerét, a Windows 10-et. 

2015. július 9. 13:21

A Google automatikusan leállítja majd a „nem központi” flash tartalmakat

A keresőóriás, Google egy új funkciót jelentette be. A vállalat úgy döntött, a laptopok akkumulátorának kímélésére hivatkozva, hogy automatikusan blokkolja a Chrome-ban megjelenő, ámde nem szervesen az oldal részéhez tartozó flash tartalmakat.

2015. június 5. 14:17

Az Intel bemutatta új 3D NAND technológiáját

A Micron Technology és az Intel Corporation bejelentette új tárolási megoldását, a 3D NAND technológiát, mely háromszoros kapacitást tesz lehetővé más NAND technológiákhoz.

2015. március 30. 11:25

Új tároló és kibővített elemzési megoldások a Delltől

A Dell Enterprise Forumon mutatta be a vállalat új tároló, és kibővített elemzési megoldásait. A bejelentett termékek hozzájárulhatnak a vállalatok informatikai teljesítményének növekedéséhez, adataik áttekinthetőségének javításához és általános költségeik csökkentéséhez.

 

2013. június 6. 14:04

Flash technológiával gyorsítja az adatfeldolgozást az IBM

Az IBM ismertette stratégiai elképzeléseit a Flash technológia lehetőségeinek hatékonyabb kihasználására, hogy új megoldásokat tárjon fel a nagy mennyiségű adatok kezelésére. A vállalat piacra dobta IBM FlashSystem termékcsaládját, és bejelentette, hogy 1 milliárd dollárt fektet a Flash megoldások továbbfejlesztésébe.

Kulcsszavak: flash adatfeldolgozás IBM
2013. április 29. 13:46

Tizedannyira szívja le a CPU-t az új Flash

Az Adobe szerint új Flash Player pluginja nagyjából a 10 százalékát igényli annak a CPU-használatnak, amennyi az előző verziónak kell.

Kulcsszavak: videó flash Adobe
2010. december 16. 07:09

A Mac gépeken sem lesz Flash

Miután teljesen száműzte a Flasht az iPhone-ról és az iPad-ről, az Apple bejelentette, hogy a Mac gépekre sem telepíti előre ezentúl az Adobe szoftverét.

Kulcsszavak: Apple Adobe flash Mac
2010. október 24. 17:35

Flash Player javítófolt a vártnál hamarabb

Az Adobe eredetileg szeptember 27-ére ígérte a javítást Flash Player kritikus nulladik napi sebezhetőségéhez, a foltot tartalmazó legújabb verzió azonban már most letölthető.

Kulcsszavak: security flash Adobe
2010. szeptember 21. 06:26

Lazított az iPhone fejlesztői szabályokon az Apple, a Flash is használható

Az Apple bejelentette, hogy az eddigi szigorú szabályokkal ellentétben az iPhone és iPad készülékekhez külsős eszközökkel is lehet alkalmazásokat fejleszteni, beleértve akár az Adobe Flash szoftverét is.

Kulcsszavak: flash Apple iPod iPhone
2010. szeptember 10. 08:17

Ősszel érkezik a 3D-s flash

Az Adobe termékmenedzsere végre időponttal látta el, és megerősítette a hírt, miszerint a cég fejest ugrik a 3D-s megjelenítésbe. A Flash 3D-t októberben tervezik bemutatni, és a webes megjelenítés forradalmasítását várják tőle.

Kulcsszavak: Adobe flash 3D
2010. július 9. 19:00

Kijavították a kritikus hibát az Adobe Flash szoftverén

Az Adobe egy méretes frissítőcsomaggal befoltozta a Flash Player szoftverén a múlt héten felfedezett kritikus sebezhetőséget.

Kulcsszavak: Adobe flash security
2010. június 15. 08:05

Flash az iPad-en a Smokescreen megoldásával

A Smokescreen nevű cég egy olyan szoftverrel rukkolt elő, amely képes a Flash videók megjelenítésére az Apple iPad és iPhone készülékein az Adobe technológiája nélkül.

Kulcsszavak: flash iPad iPhone Adobe
2010. június 3. 08:14

Nyílt levéllel indít ellentámadást az Adobe az Apple ellen

Az Adobe a Flash elfogadtatása érdekében az Apple-nek szóló nyílt levelet adott ki, és ezzel párhuzamosan átfogó reklámkampányba kezdett.

Kulcsszavak: iPhone iPad Apple flash Adobe
2010. május 14. 07:11

Flashalternatívát fejleszt az Apple

Az Apple Insider hírblog értesülése szerint a Flash alternatívájaként használható szoftvert fejleszt az Apple, ami a cég és az Adobe közötti friss ellenségeskedés fényében egyáltalán nem meglepő.

Kulcsszavak: Apple Adobe flash iPhone iPad
2010. május 10. 08:01

H.264-gyel érkezik az IE9

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy az Internet Explorer 9 a H.264-es kodekmegoldást fogja támogatni szemben a Mozilla és Opera technológiájával.

2010. május 3. 20:10

Az Apple szerint mobileszközökre nem való a Flash

Steve Jobs az Apple főnöke a szoftvercég honlapján megjelent nyílt levelében élesen bírálja az Adobe népszerű multimédiafejlesztő-alkalmazását, szerinte ugyanis a Flash megbízhatatlan és a mobileszközökre sem való.

2010. május 3. 09:27

Ellenséges lépésként értékelte a Flash nélküli iPad-et az Adobe

Az Adobe bejelentette, hogy nem fejleszt több Flash alkalmazást az Apple iPhone okostelefonjára, miután az új iPad mini-tablet számítógép nem támogatja a Flash platformot.

2010. április 22. 08:18

Letölthető a Flash Player 10.1 RC

Az Adobe a tegnapi napon kiadta a Flash Player majdnem végleges 10.1-es verzióját, amely számos hibajavítást tartalmaz.

Kulcsszavak: Adobe flash
2010. április 7. 18:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52