Euronet - IBM - Genesys: Kulcsrakész Contact Center csomag

Kovács Attila, 2003. november 11. 11:32
Az Euronet Rt, az IBM és a Genesys Telecommunications Inc. közös, Kulcsrakész Contact Center nevű termékcsomagot dob piacra - jelentették be november 10-én, Budapesten, sajtótájékoztatón. A magyar vállalatok egy csomagban, jelentős kedvezménnyel juthatnak egy komplex, a hardvert, szoftvert, rendszerintegrációt és finanszírozási lehetőséget is magában foglaló megoldáshoz.
A világ vezető call center megoldásszállítója, a Genesys, globális partnere, az IBM, valamint a kommunikáció hazai szakértője, az Euronet Rt. több éve működő szövetsége újabb fejezettel bővült. Kulcsrakész megoldáscsomagot alakítottak ki, amely a hazai cégek igényeire szabottan tartalmazza mindazt, ami az ügyfélkiszolgálást segítő contact center megvalósításához szükséges.

Sas Tibor, az Euronet üzletfejlesztési igazgatója elmondta: "a Kulcsrakész Contact Center termékcsomaggal ügyfeleinknek egy olyan megoldást tudunk nyújtani, amely valóban minden igényt kielégít, és a világ két vezető gyártójának legjobb technológiáját használja. Tehát nem egy ’kicsi’ vagy ’lebutított’, hanem egy korszerű, teljes körű megoldást kínálunk. A kedvező ár annak köszönhető, hogy az IBM és a Genesys szeretné, ha ebben a régióban is hozzáférhetővé válnának korszerű megoldásai, és a mi tapasztalatunk lehetővé teszi a projektek hatékony, gyors lebonyolítását."

Rehus Péter, az IBM Magyarország Kft. szoftver üzletág igazgatója szerint: "a jelen együttműködés is jó példája az IBM szoftverstratégiája megvalósulásának. Az IBM csúcstechnológiájú köztes szoftvereket fejleszt. Célunk olyan üzleti partnerekkel erősíteni az együttműködést, akik technológiánkat felhasználva üzleti megoldásokat hoznak létre. Partnereinket nemcsak a technológiánk felhasználásában, de a létrehozott megoldások piacra vitelében is támogatjuk. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy ezen csúcstechnológiák nyújtotta előnyök és partnereink alkalmazásai a kis és közepes vállalkozások számára is elérhetővé váljanak. Az Euronet hazai jelenléte és szaktudása biztosítékot jelent azon kis és középvállalatok számára is, akik ezt a megoldást választják, hogy nemcsak egy vezető technológiát, de az ahhoz szükséges támogatást is megkapják."

A Kulcsrakész Contact Center termékcsomagban az ügyfelek automatikus kiszolgálását (telefonos nyomógombos hangmenü) az IBM WebSphere Voice Response modulja odja meg, míg a kezelővel segített ügyfélkiszolgálás a Genesys Multimedia Express programcsomag feladata.

A KCC méretezhető és modulárisan bővíthető, így a feladatok növekedésével, a szervezet fejlődésével párhuzamosan a rendszer képes követni az időben változó igényeket. A WebSphere Voice Response hang-szintetizáló és hangfelismerő képességekkel, a Genesys Multimedia Express folyamatütemező (workflow), operátori munkaidő-beosztó, Web- és IP-kommunikációs valamint alközpont-hálózat kezelő modulokkal bővíthető.

Fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 21:39

Jöhet a személyre szabott reklámoktól mentes ingyenes Facebook és Instagram?

Nagy várakozás előzte meg az uniós adatvédelmi testület (EDPB) állásfoglalását az egyelőre leginkább a Meta által használt „consent or pay” (hozzájárulás vagy fizetés) üzleti modell adatvédelmi vonatkozásaival kapcsolatban. Várhatóan mi lesz a hatása a véleménynek a közösségi médiumok és platformok működésére, mit jelenthet mindez a piaci szereplők és a felhasználók számára? A fenti kérdéseket Bartal Ivánnal, az Oppenheim Ügyvédi Iroda adatvédelmi jogi praxisának vezetőjével jártuk körbe.

2024. április 24. 21:07

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Bridgestone abroncsokon gurul a Maserati első teljesen elektromos SUV-ja

A prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások terén világszinten vezető Bridgestone-t választotta a Maserati, hogy egyedi 20"-os gumiabroncsokat fejlesszen első teljesen elektromos SUV-ja, a Maserati Grecale Folgore számára.

2024. április 24. 18:12

SFFA 2024 – bejelentették az International Filmmakers 30 shortlistesét

A Creo örömmel jelenti be a Sony Future Filmmaker Awards 2024 shortlisteseit. A hat kategóriában 30 filmkészítőből álló shortlisten szereplő alkotók egyedülálló élményben részesülnek, és egy héten át különleges eseményeken vehetnek részt a Sony Pictures Studios Los Angeles-i telephelyén, beleértve egy workshopot, amely páratlan hozzáférést biztosít az iparág kulisszái mögé. A 2024. május 30-i díjátadó ünnepségen pedig kihirdetik a hat kategória győztesét, akiket szakértő zsűritagok választanak ki.

2024. április 24. 16:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50