Számhordozás: a Strabag Rt. és a MHB T a Westel mellett döntött

forrás Prim Online, 2004. április 30. 14:24
Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalkozása, a Strabag Építő Rt. - a számhordozhatóság lehetőségével is élve - a Westelt választotta kizárólagos mobilszolgáltatójának. A Magyar Külkereskedelmi Banknak szintén meghatározó szolgáltatója lesz a jövőben a május 3-tól T-Mobile Magyarország Rt. névre váltó, még értékesebb szolgáltatásokat kínáló piacvezető szolgáltató.

Május 1-jétől a mobilelőfizetők hívószámuk megtartásával választhatnak új szolgáltatót, így a már megszokott telefonszámokon a szolgáltatóváltást követően is elérhetők maradnak. A több, mint 100 milliárd forintos éves forgalmával a hazai építőipari piacon legnagyobb Strabag Építő Rt. a számhordozhatóság lehetőségével élve már áprilisban döntött: 1200 előfizetéssel kizárólag csak a Westel szolgáltatásait veszi igénybe. Szintén a piacvezető mobilszolgáltató mellett döntött az MKB, amely az ország legnagyobb hagyományokkal rendelkező vezető kereskedelmi bankjaként, 1143 milliárd forintos mérlegfőösszegével a magyar bankrendszer harmadik, adózás előtti eredménye és jegyzett tőkéje alapján pedig a második legnagyobb bankja. A bank mobiltelefon-előfizetéseinek meghatározó többségét a jövőben a Westeltől, azaz a T-Mobile Magyarország Rt-től veszi igénybe. A vállalkozások a minőségi szolgáltatást és hosszú távú előnyöket is mérlegelve választották a legnagyobb mobilszolgáltatót partnerként, és ezzel egyidőben kedvező lehetőségük nyílik a legfontosabb hívószámok megtartására is.

A június 5. után kizárólag T-Mobile néven szolgáltató hazai piacvezető iránt megnyilvánuló bizalom lakossági és vállalati körben egyértelműen érezhető, hiszen az elmúlt fél évben - tavaly október és idén március között - a cég előfizetői száma nagyobb mértékben nőtt, mint két versenytársáé összesen. Az üzleti előfizetések terén piaci részesedésénél is jóval kedvezőbb pozíciókat felmutató társaság májustól az eddigieknél is előnyösebb vállalati tarifákkal kínál még előnyösebb mobilhasználatot és a T-Mobile csoport révén hamarosan új, az országban még nem elérhető megoldásokat vezet be előfizetőinek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09