Novell Linux felügyelet a Rackspace Managed Hosting-nál

forrás Prim Online, 2005. augusztus 1. 11:49
A Novell bejelentette, hogy a Rackspace Managed Hosting a Novell ZENworks Linux Management szoftverét választotta új vállalati Linux hosting megoldásának felügyeletére.
A szerverek és különféle alkalmazások üzemeltetésével foglalkozó Rackspace vállalati hosting megoldásait egyéb Linux disztribúciók mellett a SUSETM LINUX Enterprise Server rendszerre is kínálja. Mivel a ZENworks többféle platformot is képes kezelni, a Rackspace a megoldás telepítésével nem csak fejlett felügyeleti képességeket, hanem többféle Linux platform telepítésére is lehetőséget kapott. Ez a vállalat termelékenységének növekedését és a működési költségek csökkenését eredményezte.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Csökken a magyar vállalkozások száma, a MI pedig alig várja, hogy ezen lendítsen

Csökken a magyar vállalkozások száma, azaz a megszűnések és felszámolások meghaladják az újonnan alapított cégek számát, amelyek hátterében a nem elég körültekintő üzleti tervezés, vagy akár a nem hatékony munkafolyamatok állhatnak – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. 

2024. június 23. 13:54

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Egyre több magyarországi iparvállalat tesz komoly lépéseket, hogy zöldebbé tegye energiafogyasztását. Számukra azonban kihívást okozhat, hogy az időjárásfüggő naperőműveket hogyan integrálják költséghatékonyan rendszereikbe. 

2024. június 23. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02