AMD-Infineon partnerség?

Genda Csongor Zoltán, 2005. augusztus 24. 11:24
Az amerikai AMD chip-gyártó partnerségre lépne a konkurens Infineon-al, hogy a jövőben együtt dolgozzanak a Flash-tárolók fejlesztésén és előállításán.
"Véleményem szerint lehetséges lenne az együttműködés ezen a területen az Infineon-al"- nyilatkozta Hector Ruiz, az Advanced Micro Devices elnök-vezérigazgatója az egyik német lapnak. Arra vonatkozólag azonban Ruiz nem árult el információkat, hogy a két vállalat folytatott-e már tárgyalásokat a kooperációt illetően. Az Infineon egyik szóvivője ezzel szemben nem erősítette meg az AMD vezetőjének kijelentéseit, mondván, hogy ezek csak üres spekulációk, amelyekhez vállalatuk nem fűz kommentárt. Andreas Zitzewitz, az Infineon tároló-részlege vezetőjének botrányait követő visszalépése óta számtalan találgatás látott napvilágot a Flash-osztály jövőjét illetően.
Kulcsszavak: +céginfo Infineon AMD

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59