Nagyobb árbevétel-növekedésre számít az Alphasonic

MTI Sajtóadatbank, 2007. február 7. 09:15
Az idén ismét 20 százalék feletti növekedéssel, 2 milliárd forint árbevétellel kalkulál a számítástechnikai termékeket forgalmazó Alphasonic Kft. - mondta Bazsó Gábor, a cég az szervezési igazgatója kedden Budapesten.
A számítástechnikai hálózati szerelési anyagokat és biztonságtechnikai eszközöket forgalmazó cég tavaly 1,7 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, ami 5-10 százalékkal haladta meg az előző évi árbevételt. "A cég megérezte a múlt évi gazdasági nehézségeket, mert korábban az eladások növekedési üteme 20 százalék felett volt" - tette hozzá a szakember.

A társaság az idei árbevételi céljának elérésében számít a magyar piacon újdonságnak számító NDAS-technológiára, amelynek értékesítését tavaly kezdte meg a cég. Az Alphasonic a világ vezető NDAS gyártójának, a Coworld-nak a kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Magyarországon is megjelenő úgynevezett NDAS-technológia, lehetővé teszi, hogy bármely számítástechnikai tárolóeszközt közvetlenül lehessen csatlakoztatni egy Ethernet - azaz helyi - hálózatba. Ez egy olyan új generációs számítástechnikai hálózati eszköz, amellyel  egyszerűen megnövelhető a számítógépek kapacitása.

A szervezési igazgató szerint e termék értékesítése forgalmuk 1-2 százalékát adjka majd az idén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59