Az Epson A3+ és A2 méretű Enhanced Matte Poster Board plakátot mutatott be

forrás Prim Online, 2007. február 18. 11:22
Az Epson A3+ és A2 méretben is bemutatta Enhanced Matte Poster Board plakátját. Az erre a médiára készült nyomatok kitűnően mutatnak a kirakatokban vagy az eladótérben, de természetesen a fényképészek, művészeti ügynökségek és POP-nyomtatással foglalkozó cégek is nagy hasznát veszik a lapos, matt felületnek, amely egy 1,3 mm vastag felkasírozott nyomat szilárdságát nyújtja. A kifejezetten az Epson UltraChromeT K3 nyomtatókhoz készült anyag csillogásmentes képeket eredményez nagy színterjedelemmel, az árnyékos és csúcsfényes területek egyaránt kiemelkedő részletességével. A lapok A3+ és A2-es méretben kaphatók.
Az Enhanced Matte Poster Board lapok 850 g/m2 tömegűek és mindkét oldalukra lehet nyomtatni. Két réteg elemiklór-mentes (ECF) papírból, valamit két további, a Forest Stewardship Council (FSC) emblémáját viselő rétegből állnak. Az FSC embléma az olyan termékeket fémjelzi, amelyek a felelős erdőgazdálkodás elerjedését támogatják szerte a világon.

Marco van Niekerk, az Epson Europe nagyformátumú nyomtatókkal foglalkozó részlegének vezető termékmenedzsere így nyilatkozott: "A különféle jelzések és kiállítási dekorációs anyagok gyorsan és egyszerűen előállíthatók az Epson UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatók és az Epson Enhanced Matte Poster Board plakátok segítségével. Nincs szükség további kasírozásra ahhoz, hogy robusztus, megbízható végeredményt kapjunk, csak nyomtatni kell és kihelyezni a nyomatokat. Az 1,3 mm vastag lapot könnyedén kezelik az Epson nyomtatók, hála az Epson egyedi Micro PiezoT nyomtatófeje miatti egyenes papírútnak. A lap használható minden Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatóban, és kényelmes, húszlapos csomagban kapható."

Az Enhanced Matte Poster Board legfontosabb jellemzői

  • Ideális kirakatplakátokhoz és dekorációhoz.
  • A felkasírozott nyomat szilárdságát kínálja - 1,3 mm vastag.
  • Éles, ragyogó képek fényes fehér felületen.
  • Egyszerűen használható az Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatókban.
  • Selymes nyomatok matt kidolgozással.
  • A3+ (329x483 mm, 20 lap) és A2 (420x594 mm, 20 lap) csomagok.
  • Nagyobb méretben is elérhető: 24" x 30" és 30"x 40" hüvelykes lapok.
Kulcsszavak: printer Epson

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR és a Rankin meginvitálja az európaiakat, hogy osszák meg a hangulatukat

A HONOR, Európa leggyorsabban növekvő okostelefon márkája ma részletezte, hogy mit is takar együttműködése Rankinnal, az ikonikus fotóssal. Rankin olyan hírességeket fotózott, mint II. Erzsébet királynő, David Bowie és Kate Moss.

2024. július 10. 16:59

Akár tízezer amerikai dollárt is lehet nyerni a Huawei nemzetközi mobilfotós versenyén

Az akár tízezer USA-dolláros díjazású HUAWEI XMAGE Awards 2024 versenyre 2024. szeptember 15-ig várják a jelentkezéseket, akár hazánkból is. A pályázat célja, hogy ösztönözze a mobiltelefonos fotózást, támogatva a kreativitást és az egyedi nézőpontokat. 

2024. június 12. 16:27

HONOR: Kapcsolatok is múlhatnak egy jó portréfotón

Az európaiak 75%-a nem elégedett elsőre az általa készített portéfotóval, rendszeresen több felvételt készít, míg létrejön az ideális fotó, és átlagosan 268“fotó kudarcot” tárolunk a telefonunkon – derült ki egy, a közelmúltban végzett felmérésből. A megkérdezettek 6 százaléka szóba sem állna olyan valakivel, aki nem tud jó fotót csinálni a telefonjával.

2024. június 1. 13:37

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01