Synergon-Cisco: újra rendszerintegrátori együttműködésben

forrás Prim Online, 2007. április 25. 10:06
A Synergon Informatika Nyrt,. és a Cisco Systems Magyarország Kft. két év után újrakötötte a rendszerintegrátori (1Tier) szerződését.
A pontosan két éve, 2005. áprilisában hatályon kívül helyezett 1Tier szerződést 2007. április 11-ei hatállyal újrakötötte a két fél. Ennek értelmében a legrégebbi Cisco Gold Partner ismét közvetlen rendszerintegrátori kapcsolatba lépett a Cisco-val.

„A Synergon menedzsmentje az elmúlt hónapokban kidolgozta a cég hosszútávú üzleti stratégiáját, melyben az informatikai hálózatok, és ezen belül is a Cisco-val való együttműködés kiemelt szerepet kap.”- mondta Deim László a Synergon partnerkapcsolati igazgatója.

Az új 1Tier szerződésnek köszönhetően még szorosabb együttműködés alakul ki a két vállalat kereskedelmi csapatai között, valamint a közös tervezés során meghatározott marketing, és technológiai fókuszterületek mentén. A 1Tier rendszerintegrátori együttműködés így komplexen hat  a jövőbeni meghatározó projektek sikerességére,

A Synergon, mint legrégebbi Cisco Gold Partner mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a gyártó termékeivel kapcsolatos naprakész információkkal és szakértelemmel rendelkezzen. Ennek egyik objektív elismerése a Cisco által kiadott specializációs minősítés, amely a partnernek a hálózati szakma egy-egy részterületével kapcsolatos tudását ismeri el.
Kulcsszavak: Cisco-hu +céginfo Synergon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59