Az Avnet Romániában terjeszkedik

forrás Prim Online, 2007. június 8. 07:32

Az Avnet Technology Solutions tovább terjeszkedik a régióban. 2007. júniusától Romániában, Bukarestben nyit a vállalat irodát, mely lépéssel Kelet-Európában jelentősen növeli értékesítési hálózatát a cég.

Az Avnet ezzel a lépéssel Romániában lesz az IBM hardver és szoftver portfoliójának kiemelt disztribútora. A kereskedelmi képviselet beindítása az üzleti partnerhálózat kiépítésével kezdődik, a román menedzserek viszonteladókkal és IT nagykereskedő cégekkel disztribúciós megállapodásokat kötnek. Ezáltal a romániai IBM partnercégek plusz előnyökre tehetnek szert az Avnet erőforrásainak, valamint eszközeinek hasznosítása révén. A romániai IT cégek júniustól az Avnettől a következő területeken kapnak szakmai támogatást: marketing és lead menedzsment rendszerek, pre-sales, eladás utáni technikai támogatás, finanszírozási lehetőségek, átfogó képzések, tréningek, demó rendszerek.
A romániai leányvállalat indítását több mint egy éves üzleti elemzés és tárgyalássorozat előzte meg, piackutatással, az IT kereskedelmi hálózatok, az adminisztráció valamint a pénzügyi feltételek pontos megismerésével, a lehetőségek feltérképezésével készítették elő az Avnet vezetői.

Kulcsszavak: Románia +céginfo Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09