Új színes lézer multifunkciós Lexmark termékcsalád

forrás Prim Online, 2007. június 20. 13:05

A Lexmark bemutatta új színes lézer multifunkciós (MFP) termékcsaládját, amely az üzleti felhasználók összetett színes nyomtatási igényeit szolgálja.

A Lexmark új színes lézer MFP családját öt új modell alkotja: a Lexmark X782e, X940e és X945e közepes és nagy munkacsoportok, a Lexmark X500n és X502n pedig kis munkacsoportok illetve egyéni felhasználók számára készült.

A Lexmark X782e, X940e és X945e kiváló nyomtatási minőséget és megbízható teljesítményt kínál a közepes és nagy munkacsoportoknak. Nagy teherbírásuk mellett átfogó médiakezelésük (névjegykártya, öntapadós címkék, vízálló és fakulásmentes kültéri anyagok, nagyméretű transzparensek stb.) is alkalmassá teszik őket a legváltozatosabb színes nyomtatási feladatok (termékismertetők, belső feliratozások, meghívók stb.) elvégzésére. A Lexmark díjnyertes eTask testre szabható színes érintőképernyője az összetett feladatokat is egyetlen ikon-nyomásra egyszerűsíti. Ezen interfészen keresztül kezelhetők a Lexmark ágazat-specifikus dokumentumkezelési megoldásai is, amelyek a kereskedelem, pénzügy, egészségügy, államigazgatás, ipar és oktatás területén segítik a papír-alapú folyamatokat. A banki ágazatban például a Lexmark egyik megoldása a kölcsönfolyósítási folyamatot sűrítette egyetlen eTask-ikonba, néhány órára csökkentve így a korábban többnapos eljárást. Az új Lexmark színes MFP-családdal más bankok is hasonló folyamat-fejlesztést érhetnek el, ugyanakkor ezen eszközökkel professzionális színes termékismertetőket, szórólapokat is nyomtathatnak, amelyek a bank számára újabb üzleteket hozhatnak.

A Lexmark X782e nyomtatási sebessége akár 33 lap percenként (lpp) színesben és 38 lpp feketében, az első nyomat kevesebb mint 13 ill. 11 másodperc alatt készül el. A Lexmark X940e A4 nyomtatási sebessége akár 30 lpp színesben és 40 lpp feketében, ugyanakkor A3 méretig képes nyomtatni és másolni, és számos kiegészítő opciót (tűzés, lukasztás, kézikönyv-nyomtatás stb.) is kínál. Még nagyobb teljesítményt nyújt a Lexmark X945e típus 40 lpp színes ill 45 lpp fekete A4 nyomtatási sebességgel, valamint még szélesebb bővítési lehetőségekkel.

Kisebb szervezetek és munkacsoportok számára a Lexmark X500n és X502n asztali színes lézer MFP-k kínálnak meggyőző minőséget, sebességet és funkcionalitást elérhető áron. Ideális eszközök azok számára, akik költséget kívánnak csökkenteni az eszközök konszolidációja révén, és elérhető áron kívánnak minőségi színes hálózati nyomtatást, másolást és lapolvasást igénybe venni. A Lexmark X500n mindezt kategóriája legjobb ár/teljesítmény mutatójával (leggyorsabb processzor, legrövidebb idő az első oldal nyomtatásáig) nyújtja, nyomtatási sebessége pedig 8 lpp színesben és 31 lpp feketében. A több oldalas színes dokumentumok másolásához, szkenneléséhez nyújt segítséget 35-lapos automatikus adagolója (ADF), amely révén kétszer gyorsabban képes másolni, mint fő versenytársa a kategóriában. A Lexmark X502n modell mindezeken felül még fax funkcionalitást is kínál.

Valamennyi új modell elérhető a Lexmark viszonteladóinál.

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09