Epson Stylus DX4400 többfunkciós készülékek olcsón

forrás Prim Online, 2007. június 21. 10:32

Az Epson Stylus DX4400 otthoni és a kisebb irodai felhasználásra ideális A4-es többfunkciós készülék, mely szkennel, másol és nyomtat – ez utóbbit akár percenként 25 oldalas sebességgel is. A készülék az Epson DURABrite Ultra tintáját használja, amellyel lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, továbbá ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak, sőt a tintapatronok színenként mindössze 2250 forintba (javasolt bruttó fogyasztói ár) kerülnek a költséghatékonyság érdekében. Az Epson Stylus DX4400 sorozat a tökéletes nyomtatási megoldás azokon a területeken, ahol a minőség, a rugalmasság és a költségek egyformán számítanak.

Az Epson Stylus DX4400 sorozat készülékeihez jár az Epson Creativity Suite szoftver, amely a fényképek kezelésében, nyilvántartásában és nyomtatásában segít. Felhasználóbarát felületéről egyszerűen elérhetők a különféle eszközök – például digitális fényképezőgépek vagy lapolvasók – képei, az Epson Easy Photo Printtel pedig gyerekjáték a pirosszem-effektus eltávolítása.

A csomagnak szintén része az Epson PhotoEnhance, amely azon felhasználók számára ideális, akik jó képminőségre törekednek, de nem akarnak túl sokat vacakolni a képekkel. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.

A 600 dpi felbontású lapolvasóval egyszerűen készíthetők másolatok számítógép nélkül is – ideális, ha gyorsan le kell másolni egy dokumentumot. A lapolvasás szintén nem probléma a Stylus DX4400-zal: az Epson Easy Photo Fix helyreállítja a színeket, eltávolítja a port és kijavítja a megvilágítást a megfakult vagy régi fényképeken.

Az Epson DURABrite Ultra Ink egy speciális, pigment alapú tintatechnológia, amelyben az egyes pigmentrészecskék mindegyikét egy védő gyantaburkolat fogja körül. Emiatt áll ellen a tinta a víznek, a maszatolásnak és a fakulásnak, és ettől lehet olyan lézernyomat-szerű szövegeket és fényes fényképeket nyomtatni, amelyek fotóalbumban akár 200 évet is kibírnak1.

Az Epson Stylus DX4400 legfontosabb jellemzői:


Kiváló minőségű többfunkciós eszköz: nyomtatás, lapolvasás és másolás
A különálló tintapatronok pénzmegtakarítást jelentenek, hiszen csak a használt színt kell kicserélni
DURABrite Ultra tinta a tartós dokumentumok, lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek nyomtatásához
Magas nyomtatási sebesség: akár 25 oldal percenként, egy 10x15 cm-es fénykép pedig 89 másodperc alatt elkészül
Kiváló minőségű nyomatok, max. 5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő hordozókon az Epson egyedi Micro Piezo technológiájával
Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
Kifakult fényképek helyreállítása az Epson Easy Photo Fix programmal
Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
Kiváló minőségű beolvasás a 600 dpi felbontású lapolvasóval
A dokumentumok egyből szövegekké konvertálhatók az OCR ABBYY FineReader2 szoftver segítségével
ENERGY STAR minősítés az energiatakarékosság bizonyítékaként
Különálló tintapatronok, ajánlott bruttó végfelhasználói áruk 2250 forint/darab
Ajánlott bruttó végfelhasználói ár: 17990 forint, 2007. júniusától kapható

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Az AS5402T elnyerte a PCMAG „Editor’s Choice” díját

Az ASUSTOR AS5402T modelljét a PCMAG ismét „Editor’s Choice” kitüntetéssel díjazta. Az ASUSTOR idén számos nagyra értékelt zászlóshajó NAS-modellt dobott piacra, beleértve – de nem kizárólagosan – az AS5402T is. 

2024. június 15. 13:24

A Philips Monitors bemutatja a legújabb QD OLED Evnia gaming monitort

Kiváló képminőséget és kiemelkedő játékélményt biztosít a nagyteljesítményű vizuális specifikációkkal büszkélkedő Philips Evnia 34M2C6500, amely 2024 június közepétől megvásárolható.

2024. június 13. 18:33

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Élénk érdeklődés mellett zajlott a második NEXT 3D konferencia

Ismét inspiráló alkalmazási gyakorlatokkal gazdagodtak a második budapesti NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia látogatói. A szakmai tudásmegosztásra fókuszáló program során két teremben 15 hazai szakember állt színpadra, hogy megosszák magas hozzáadott értékű 3D nyomtatási és 3D szkennelési eredményeiket a résztvevőkkel és egymással. Az egyik kiemelt téma a hazai fémnyomtatás volt.

2024. június 12. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02