Új Lexmark színes lézernyomtatók

forrás Prim Online, 2007. június 27. 13:25

A Lexmark három új színes lézernyomtató-családot mutatott be. A Lexmark C780n, C782n és C935dn színes lézernyomtató-családokat üzleti munkacsoportok számára tervezték, amelyek csúcsminőségű, megbízható színes nyomtatási technológiát igényelnek.

Sokoldalú médiakezelésével és kiváló nyomtatási minőségével a Lexmark C780n, C782n és C935dn nyomtatócsaládok a felhasználók számára könnyen elérhetővé teszik a színes nyomtatás üzleti alkalmazását. Színes logók, fejlécek és címkék nyomtatásától kezdve bármilyen márkaismertséget növelő feladatra, vagy akár eladásösztönző termékfotóval kiegészített kiskereskedelmi polccímkék, illetve polcelrendezések nyomtatására is használhatók. Megbirkóznak a nehezen kezelhető médiatípusokkal, mint a meghívókhoz használt kartonok vagy az extra méretű szalagpapírok kültéri transzparensekhez, és használhatók különleges alkalmazásokhoz is, mint például a betegazonosító kórházi csuklószalagok színes fényképpel kiegészített nyomtatása.

Túl azon, hogy e termékek a színes nyomatok outsourcing formában gyártatásához képest költséghatékony alternatívát jelentenek, a Lexmark Color Care technológiája minden egyéb irodai nyomtatási feladat esetében is megkönnyíti a színes nyomtatási lehetőségek költségek felügyeletét. A rendszergazda például felügyelheti, mely felhasználók nyomtathatnak színesben, hogy valóban csak a szükséges színes nyomatok készüljenek el a hálózati nyomtatón. További eszközök is a felhasználók rendelkezésére állnak, mint például a fedettségbecslő, amely segít előre kiszámítani az egyes nyomtatási feladatok várható költségét, és meghatározni a nagy mennyiségű munkák legkedvezőbb költségű nyomtatási módját.

A Lexmark C780n színes lézernyomtató-család akár 29 színes oldalt és 33 feketét képes kinyomtatni percenként (lpp). A Lexmark C782n színes lézernyomtató-család azon felhasználók számára készül, akik még nagyobb teljesítményt és további papírkezelési opciókat igényelnek, beleértve a dokumentumbefejezési (finishing) műveleteket, mint például a tűzés, illetve biztosítani kívánják maguknak a multifunkciós berendezéssé (mfp) bővíthetőség opcióját. Sebessége akár 33 lpp színesben és 38 lpp feketében. A Lexmark C935dn színes lézernyomtató-család még nagyobb sebességet kínál: akár 40 lpp színesben és 45 lpp feketében, ráadásul A3, illetve poszter (tabloid) nyomtatást és még többféle dokumentumbefejezési opciót, mint a lukasztás és kézikönyvnyomtatás. Kétoldalas (duplex) nyomtatási funkciója a papírhasználat illetve a terjedelmes dokumentumok vastagságának, s így helyigényének csökkentésében nyújt segítséget.

Mindhárom nyomtatócsaládot a Lexmark új univerzális nyomtatómeghajtója támogatja, azzal is növelve a felhasználói hatékonyságot, hogy egyetlen intuitív felülettel érhetnek el többféle nyomtatót.

Kulcsszavak: Lexmark printer

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50