IBM Advanced Business Partner lett az AAM Technologies

Mészáros Péter, 2007. október 25. 19:16

IBM Advanced Business Partner minősítést szerzett az AAM Technologies Kft. Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. technológiai leányvállalata a címet az általa felmutatott kiváló technológiai szaktudás elismeréseként kapta.

Az AAM Technologies – stratégiájával összhangban - folyamatosan invesztál a piacvezető technológiákkal kapcsolatos ismeretek megszerzésébe. Ennek eredményeként a cég az elmúlt években Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Certified Partner, most pedig IBM Advanced Business Partner minősítést szerzett. „2001-es megalakulásunk óta úgy váltunk a vezető technológiai cégek által elismert és széles körben ajánlott partnerré, hogy tulajdonképpen nem foglalkoztunk sem hardver-, sem más szállítók szoftvertermékeinek eladásával. Eredményeinket ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal, és mély szaktudást igénylő alkalmazások bevezetésével értük el” – mondta Lengyel György, az AAM Technologies Kft. ügyvezetője.

Teljes körű szolgáltatás

Az AAM Technologies tevékenysége hozzájárult anyavállalata, az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. intenzív növekedéséhez, és a cégcsoport hazai, illetve nemzetközi piacon való elismerését is növelte. Az összehangolt működés ugyanis lehetővé teszi, hogy az AAM Technologies az anyavállalattal közösen az üzleti igények megfogalmazásától a működő rendszerek átadásáig terjedő, teljes körű szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek.
„Az elmúlt évek igazolták, hogy anyavállalatunk tanácsadói sikeresebbek tudnak lenni azokban az üzleti szituációkban, ahol technológiai szakértőink támogatják őket. Ehhez szükség volt arra, hogy a meghatározó informatikai platformok minősített szakértőjévé váljunk” – mondta Lengyel György. A most kiérdemelt IBM Advanced Business Partneri címre azért is tekint az AAM Technologies büszkén, mert az IBM technológián alapuló megoldás- és alkalmazásintegrációs kompetencia a cég megalakulásakor is egyike volt a fókuszterületeknek.

Kapcsolódó webcímek:
www.aamtech.hu
www.aam.hu

Kulcsszavak: IBM +céginfo AAM

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

1 millió eurós befektetést kapott egy magyar fenntarthatósági startup

Jelentős összegű befektetést kapott a denxpert EHS&S software nevű magyar startup, amely környezet- és munkavédelmi, illetve fenntarthatósági adatok gyűjtésében, kezelésében és auditbiztos reportolásában segíti a vállalatokat. A régióban piacvezető cég skálázásra és nemzetközi terjeszkedésre használja majd az Óbuda Uni Venture Capital (ÓUVC) és a Sofia Angel Ventures (SAV) közös befektetését. 

2024. június 22. 12:10

Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség

A szövetség a marketing szakmai, illetve társadalmi szerepének további mélyítését tűzte ki célul, ennek érdekében a közösségi munka szervezése, a nemzetközi kapcsolatok koordinálása, az edukációs projektek, valamint a vállalati és partnerségi kapcsolatok területén a jövőben három alelnök támogatja majd a szövetség tevékenységét.

2024. június 21. 18:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02