A Grepton tovább erősít üzemeltetés vonalon

Mészáros Péter, 2007. november 5. 16:24

A Grepton Informatikai Zrt. stratégiai irányvonalainak egyik alappillére az üzemeltetés. Ennek keretében tavaly létrehozta a Grepton Service Center-t (GSC), egy olyan professzionális szolgáltató szervezetet, mely biztosítja a megrendelők vállalati informatikai rendszereinek biztonságos rendelkezésre állását.

A Grepton Service Center tevékenységének hatékonyabbá tételéhez, illetve az üzemeltetés, rendszermenezsdment és security szolgáltatási portfóliójának bővítéséhez kötött stratégiai partneri szövetséget a Computer Associates vállalattal. A CA termékei komoly segítséget jelentenek számunkra, hogy ezeken a területeken a piac meghatározó szereplőivé váljunk - mondta Matlák Tamás a Grepton szakmai vezérigazgató-helyettese.

A CA eddigi tevékenysége, eredményei és referenciái garanciát jelentenek a Grepton számára a sikeres és hatékony együttműködésre. Világszerte bevált megoldásai a Grepton számára segítenek a banki és pénzügyi szektor területén a hatékony jelenlét megerősítésére.

Kulcsszavak: Grepton +céginfo CA

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17