Keresőmarketing céget alapít Magyarországon az iProspect

forrás Prim Online, 2007. november 7. 07:17

Az iProspect keresőmarketing vállalat a mai napon bejelentette az iProspect Magyarország indulását. Az új iroda része az iProspect folyamatos globális terjeszkedésének, amelynek célja, hogy a marketing-szakembereket könnyen alkalmazható globális keresőmarketing megoldásokkal lássa el.

Az iProspect Hollandia 2005-ös megnyitásával kezdődő nemzetközi terjeszkedése révén az iProspect továbbra is jelen van tapasztalatával és szakértelmével a főbb nemzetközi piacokon. Az egyesült államokbeli keresőmarketing vállalat jelenleg Bostonban, San Franciscóban, Spanyolországban, Svédországban, Hollandiában, Dániában, Norvégiában, Magyarországon és Ausztráliában rendelkezik irodával.

„Az iProspect Magyaroszág beindításával nem csupán a jelenlétünket növeljük Európában,”
– nyilatkozta Robert Murray, az iProspect U.S. elnöke, „hanem új szintre emelünk egy olyan piacot, amelyet elsősorban kisebb, korai stádiumban lévő vállalatok uralnak. Mostantól a magyar piac keresőmarketingesei hozzáférhetnek az iProspect által az elmúlt 12 év alatt kifejlesztett eszközökhöz, képzésekhez és technikákhoz.”

Bár olyan piaci területen működik, ahol a Google 75%-os piaci részesedéssel rendelkezik, – az iProspect Hungary már most jelentős megrendelőlistával rendelkezik, amelyen többek között az alábbi vállalatok szerepelnek: T-Mobile, Fundamenta-Lakáskassza, Vatera.hu és a T-Online.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50