Új iPod touch modellt mutatott be az Apple

forrás Prim Online, 2008. február 21. 11:18

Az Apple bemutatta új iPod touch modelljét, amely kétszer akkora memóriaterülettel rendelkezik, így kétszer annyi zene, fénykép és videó tárolására képes. Az iPod touch modell mostantól 16 és 32 GB-os változatban érhető el.

Az iPod touch az Apple forradalmi Multi-Touch felhasználói felületével és egyedülálló szoftverével rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók mindössze néhány érintéssel megtalálhatják zenéiket, fényképeiket és videóikat. Valamennyi iPod touch modell tartalmazza a Macworld konferencián bejelentett legújabb szoftverfrissítéseket, az új Maps alkalmazás segítségével végzett automatikus helymeghatározást*, a Web Clips elemek létrehozásának lehetőségét a kedvenc webhelyekhez, valamint a kezdőképernyő testreszabásának lehetőségét. Az iPod touch készülékeken a világ legfejlettebb mobil webböngészője (Safari) fut, amelyet nagyszerű mobilalkalmazások, többek között a Mail, a Maps, a Stocks, a Weather és a Notes egészítenek ki.

Kulcsszavak: iPod Apple

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental élesben teszteli szuperszámítógépét

A Continental első alkalommal építette be tesztjárműbe, nagy teljesítményű számítógépét (HPC). Ezzel lehetővé vált számos funkciónak, mint például a vezetésbiztonsági rendszerek, az automatizált parkolás, vagy a holisztikus mozgásvezérlés egy járműalkalmazásban történő elhelyezése. 

2024. június 21. 13:07

Formatervezésiminta-oltalom védi a Széchenyi István Egyetem világrekorder autóját

A győri Széchenyi István Egyetem kiemelt figyelmet fordít szellemi vagyonának védelmére: az intézmény kutatóinak és hallgatóinak munkáit bejegyzett szabadalmak, mintaoltalmak és védjegyek sora óvja. Ezúttal a SZEnergy Team háromszoros világbajnok autójának alakját helyezték formatervezésiminta-oltalom alá, amely jogilag is garantálja, hogy a hallgatói mérnökcsapat nyerő karosszériája a jövőben is utánozhatatlan maradjon.

2024. június 21. 11:36

Kétméteres tévét venne a magyar, ha nem számítana az ár

Kitört a fociláz, a nagy sportesemények környékén pedig jellemzően fellendül a kereslet a televíziók iránt is. De milyen tévét vásárolnának a magyarok, ha nem lennének anyagi korlátaik, és ehhez képest milyen készülékkel rendelkeznek most? Az LG Magyarország friss országosan reprezentatív felmérést*  készített a magyarok tévévásárlási és -használati szokásairól, amelyből az is kiderül, hogy milyen szempontok alapján döntünk a vásárláskor, és mire használjuk a készülékeinket.

2024. június 21. 09:54

Limitált szériás karórával rukkolt elő a Casio

Újra elérhető az egyik legnépszerűbb csúcsmodell, a limitált szériás MRG-B2000B-1A4, a strapabíró és elnyűhetetlen CASIO G-SHOCK karórák egyik legelegánsabb képviselője. „Ez az MR-G típus nemcsak látványában, hanem tudásában is kiemelkedik a mezőnyből” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

2024. június 20. 20:36

A Samsung The Frame kijelzői új lehetőségeket kínáltak a művészet felfedezésére az Art Basel kiállításon

A Samsung az Art Basel 2024 kiállítás hivatalos vizuális kijelző partnereként a rendezvényen mutatta be The Frame televízió családját. Az eseményt június 13. és június 16. között*  rendezték a svájci Bázel városában, a Messe Basel kiállítási központban.

2024. június 20. 18:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02