A Telekom Adományvonallal a súlyosan, halmozottan sérült gyermekek oktatásáért

forrás Prim Online, 2008. május 5. 11:40

2008. májusban és júniusban a Kerek Világ Jóléti Szolgálat Alapítványt támogatják azok, akik a Telekom Adományvonalat hívják a 1788-as számon. Az alapítvány a hívásokból befolyt összeget a súlyosan, halmozottan sérült tanköteles korú gyermekek számára elindított fejlesztő iskolai oktatás biztosítására és bővítésére kívánja fordítani.

A Kerek Világ Jóléti Szolgálat Alapítvány 1990-ben jött létre azzal a céllal, hogy a hátrányos helyzetben élő emberek és a társadalom egymásra találásában közreműködhessen. Más integrációt segítő tevékenységeik mellett gyógypedagógiai oktatási-nevelési intézményt működtetnek Pécsett, ahol a dél-dunántúli régióban élő ép értelmű mozgássérült, illetve tanulásban vagy értelmileg akadályozott és halmozottan fogyatékos gyerekek képességfejlesztésével, habilitációjával, rehabilitációjával, oktatásával és nevelésével foglalkoznak.

A Telekom Adományvonal (1788) a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el, a hívás és az sms-küldés ára 100 forint. Domino előfizetésről kezdeményezett hívás kivételével az összeg áfamentes. A két hónap alatt beérkező hívások árát a hívók adományaként teljes egészében a Kerek Világ Jóléti Szolgálat Alapítvány kapja meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17