Az Ügy - Folytatódik a Magyar Telekom jótékonysági műsora a TV2-n

forrás Prim Online, 2008. május 5. 15:35

Immár az ötödik szériával folytatódik „Az Ügy”, a Magyar Telekom jótékonysági műsora a TV2-n. A május 6-tól négy kedden át bemutatott filmekben hétköznapi emberek küzdenek számukra fontos társadalmi problémák megoldásáért. A nézők telefonos szavazással segíthetik a bemutatott célok megvalósítását. A legtöbb szavazatot szerzett film hőse 5 millió, a többi három film szereplője 1-1 millió forint adományban részesül.

Újabb hétköznapi hősökkel, újabb célokkal folytatódik a TV2-n a Magyar Telekom jótékonysági műsora, Az Ügy. A filmeken valóságos történeteket láthatnak a nézők, olyan szereplőkkel, akik társadalmi problémák megoldásáért dolgoznak: hátrányos helyzetű emberekért, krízishelyzetbe került társainkért, nehéz sorsú közösségek fejlesztéséért vagy akár azért, hogy társadalmunk civilizációs hibáira megoldást találjanak.

A május 6-án induló, keddenként késő este sugárzott ötödik széria szereplői:


-    Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
-    Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány
-    Magyar Speciális Olimpia Szövetség
-    Retextil Alapítvány

A nézők telefonos szavazással segíthetik a bemutatott célok megvalósítását. A legtöbb szavazatot szerzett film hőse 5 millió, a többi három film szereplője 1-1 millió forint adományban részesül. A Magyar Telekom (T-Com, T-Mobile) hálózatából leadott szavazatok ára 200 forint (Domino előfizetéssel rendelkezők kivételével az összeg áfamentes) amely összeget a távközlési vállalat teljes egészében annak a szervezetnek továbbítja, amelyre a néző a szavazatát adta. Így a Magyar Telekom adományán felül - a nézők adományaként - ezek az összegek is segítik a filmeken látott célok megvalósítását.

A jótékony célú dokumentum-valóságshow kizárólagos médiapartnere a TV2, a filmeket Kandász Andrea és a Kandi Produkció stábja készíti.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17