Ricoh-IBM stratégiai szövetség a dokumentumkezelés terén

forrás Prim Online, 2009. január 19. 14:50

A szövetség célja olyan széleskörű dokumentumkezelő megoldások létrehozása, amelyekkel a két cég ügyfeleinek komplex üzleti igényeit tudják kiszolgálni.

Az együttműködés részeként a Ricoh először az Egyesült Államokban kezdi el kínálni új dokumentumbiztonsági és –menedzsment szolgáltatásait (Document Security and Management Services – DSMS). A Ricoh szakértelmére épülő megoldás segíti az ügyfeleket, hogy továbbfejleszthessék dokumentumkezelési munkafolyamataikat, azok biztonságát és jogszabályi megfelelőségét, miközben csökkenthetik az irodai eszközökbe való befektetéseik teljes bekerülési költségét és fejleszthetik környezetvédelmi fenntarthatósági gyakorlatukat.

A Ricoh és az IBM az egyezség alapján a jövőben teljesen integrálhatóvá teszi multifunkciós irodai eszközeit az informatikai alkalmazásokkal és infrastruktúrával; a fejlesztések a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) elvein alapulnak majd. A dokumentumkezelő megoldások a SOA-alapú fejlesztéseknek köszönhetően könnyebben integrálhatók lesznek más új technológiákkal. Ebből adódóan lehetőség nyílik arra, hogy az ügyfelek teljes körűen integrálják a Ricoh gépeket meglévő informatikai rendszerükbe üzleti folyamataik zavartalan működése érdekében, a hatékonyság megtartásával és az informatikai költségek leszorításával. A SOA portfólió emellett biztosítja új üzleti funkciók beillesztését a már meglévő vállalati rendszerbe, mely által lehetővé válik az ügyfelek riasztása egy előre várható problémával kapcsolatban, valamint az MFP-k diagnosztikai adatai alapján a kellékanyagok automatizált megrendelése.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17