Virtualizált IT-infrastruktúra SAP-alkalmazásokhoz

forrás Prim Online, 2009. március 3. 10:15

A VMworld Europe 2009 kiállításon a Fujitsu Siemens és a VMware bemutatta az SAP-alkalmazásokhoz kiváló szolgáltatásminőséget garantáló közös megoldását. A „FlexFrame for SAP” Fujitsu Siemens Computers által fejlesztett új változata egyetlen komplett és gazdaságos IT-megoldás részeként, előintegrált formában tartalmazza a VMware Infrastructure szoftvereket, a fizikai és virtuális adatközpont-infrastruktúrát, a virtualizált hálózati és tároló komponenseket és az átfogó szolgáltatásokat. A megoldás már Magyarországon is megrendelhető.

Az előintegrált FlexFrame for SAP előnyei közé tartozik az egyszerű és gyors bevezetés, a kiváló szolgáltatásminőség és az infrastruktúra fokozott hatékonysága. A fizikai ill. virtualizált szerverek igény szerinti, dinamikus SAP-alkalmazásokhoz rendelésével a FlexFrame for SAP gondoskodik a számítási erőforrások optimális kiosztásáról, és ezen keresztül a maximális szolgáltatásminőségről – egyedülállóan alacsony infrastruktúra-költség mellett. A megoldás hardverhiba esetén automatikusan képes újraindítani az alkalmazásokat bármely elérhető – fizikai vagy virtuális – szerveren, ezzel is növelve a rendelkezésre állást. Emellett folyamatosan figyeli az SAP-alkalmazások valamennyi komponensét, és ha meghibásodást észlel, azonnal elindítja az automatikus helyreállítás lépéseit.

A VMware Infrastructure ágazatvezető adatközpont-virtualizációs és felügyeleti szoftvercsomagot a Fujitsu Siemens Computers és a VMware közösen építette be az előintegrált és előtesztelt megoldásba. Így született meg az ágazat első vegyes fizikai-virtuális szerverkörnyezetekhez szánt szolgáltatásorientált infrastruktúra-megoldása, amely sikeresen teljesítette az SAP alkalmazkodó számítástechnikai megoldásokhoz kidolgozott megfelelési tesztjének (Adaptive Computing Compliance Test) követelményeit. A tökéletes integráció révén a megoldás az operációs rendszer- és a szoftverkép bárminemű megváltoztatása nélkül támogatja a teljes virtuális-fizikai és fizikai-virtuális migrációt.

Az előintegrált VMware Infrastructure 3 szoftvercsomagot tartalmazó FlexFrame for SAP már jelenleg is megvásárolható a Fujitsu Siemens Computerstől.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52