Virtualizált IT-infrastruktúra SAP-alkalmazásokhoz

forrás Prim Online, 2009. március 3. 10:15

A VMworld Europe 2009 kiállításon a Fujitsu Siemens és a VMware bemutatta az SAP-alkalmazásokhoz kiváló szolgáltatásminőséget garantáló közös megoldását. A „FlexFrame for SAP” Fujitsu Siemens Computers által fejlesztett új változata egyetlen komplett és gazdaságos IT-megoldás részeként, előintegrált formában tartalmazza a VMware Infrastructure szoftvereket, a fizikai és virtuális adatközpont-infrastruktúrát, a virtualizált hálózati és tároló komponenseket és az átfogó szolgáltatásokat. A megoldás már Magyarországon is megrendelhető.

Az előintegrált FlexFrame for SAP előnyei közé tartozik az egyszerű és gyors bevezetés, a kiváló szolgáltatásminőség és az infrastruktúra fokozott hatékonysága. A fizikai ill. virtualizált szerverek igény szerinti, dinamikus SAP-alkalmazásokhoz rendelésével a FlexFrame for SAP gondoskodik a számítási erőforrások optimális kiosztásáról, és ezen keresztül a maximális szolgáltatásminőségről – egyedülállóan alacsony infrastruktúra-költség mellett. A megoldás hardverhiba esetén automatikusan képes újraindítani az alkalmazásokat bármely elérhető – fizikai vagy virtuális – szerveren, ezzel is növelve a rendelkezésre állást. Emellett folyamatosan figyeli az SAP-alkalmazások valamennyi komponensét, és ha meghibásodást észlel, azonnal elindítja az automatikus helyreállítás lépéseit.

A VMware Infrastructure ágazatvezető adatközpont-virtualizációs és felügyeleti szoftvercsomagot a Fujitsu Siemens Computers és a VMware közösen építette be az előintegrált és előtesztelt megoldásba. Így született meg az ágazat első vegyes fizikai-virtuális szerverkörnyezetekhez szánt szolgáltatásorientált infrastruktúra-megoldása, amely sikeresen teljesítette az SAP alkalmazkodó számítástechnikai megoldásokhoz kidolgozott megfelelési tesztjének (Adaptive Computing Compliance Test) követelményeit. A tökéletes integráció révén a megoldás az operációs rendszer- és a szoftverkép bárminemű megváltoztatása nélkül támogatja a teljes virtuális-fizikai és fizikai-virtuális migrációt.

Az előintegrált VMware Infrastructure 3 szoftvercsomagot tartalmazó FlexFrame for SAP már jelenleg is megvásárolható a Fujitsu Siemens Computerstől.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Külföldi nyitásban és az online kereskedelmi fejlődésben segítik a hazai kkv-ket

Partnerségi megállapodást írt alá a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az eMAG Magyarország, amelynek célja az e-kereskedelmi know-how fejlesztése,  és a magyar  kis- és középvállalatok online értékesítési csatornáinak fejlesztése a régióban.

2024. április 20. 18:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50