Megjelent a Nav N Go Limousine legújabb változata

forrás Prim Online, 2009. április 6. 13:43

Már műszerfalba épített képernyőn is élvezhető a valósághű 3D-s navigáció, hiszen megjelent a beépíthető Nav N Go Limousine termékhez kompatibilis, Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver. Az új szoftververzió további olyan fejlesztéseket is tartalmaz, melyek még könnyebbé teszik a tájékozódást.

A legújabb Nav N Go Limousine navigációs szoftver ugyanazokkal a kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a népszerű Nav N Go iGO 8. Az autóba épített képernyőkkel működő Nav N Go Limousine új szoftververziója egyedülálló grafikai megoldásokat, köztük valósághű 3D-s megjelenítést alkalmaz, így a navigációs képernyőn életszerű domborzatot, többszintű utakat és 3D-s tereptárgyakat, akár híres épületeket is láthatunk menet közben. Újdonságként a Nav N Go Limousine szoftverben is megjelennek a tájékozódást megkönnyítő útjelző táblák, melyek főleg autópályán való közlekedéskor segítenek megtalálni a jó haladási irányt. Hasonlóan hasznos a sávinformáció is, valamint a madártávlat mód, illetve az egyirányú utcák és házszámok feltüntetése.

A gyors és megbízható program egyéb változtatásokon is átesett. A kezelőfelület átláthatóbb lett, minden olyan adat megjelenik a képernyőn, amire az adott pillanatban vagy a következő manővernél szükség lehet.

A Nav N Go Limousine új szoftververziója már a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi teljes Európa térképet tartalmazza. A Tele Atlas Nyugat-Európa, és a Nav N Go egyedülállóan részletes Kelet-Európa térképcsomagja kifogástalan lefedettséget nyújt 43 országban.

Az új, 3D-s szoftververzió 2GB-os SD memóriakártyán jelenik meg, és a Nav N Go Limousine hivatalos viszonteladói hálózatában lesz kapható, bruttó 22 900 Ft ajánlott fogyasztói áron.  A megvásárolható program kompatibilis a 2007-ben megjelent, eredeti Nav N Go Limousine csomaggal, és tökéletesen fut a korábbi, távirányítóval vezérelhető hardvereken.

Kulcsszavak: Nav N Go autotech GPS

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental SportContact 7 nyerte az Auto Bild sportscars kiadványának tesztjét

A Continental SportContact 7 gumiabroncs első helyezést ért el az Auto Bild sportscars kiadványa által végzett UHP nyári gumiabroncs-teszten (24/4. szám), melyen „tesztgyőztes” és „példamutató” minősítést kapott. A nagy teljesítményű autógumi hat nemzetközi gyártó modelljével szemben győzött: 1,2-es összpontszámmal a teszt első helyezettje lett. A szerkesztők a 265/35 R 19-es méretű autógumit egy Mercedes AMG GT első-, míg a 295/30 R 20-as méretű modellt annak a hátsó tengelyén tesztelték, összesen kilenc tesztszakaszban, vizes és száraz utakon egyaránt.

2024. április 13. 10:47

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

A Continental abroncsa megnyerte a német Auto Zeitung autógumi tesztjét is

Az Auto Zeitung német autós magazin szerkesztői legutóbbi nyári gumiabroncs-tesztjükben a Continental PremiumContact 7-et nevezték meg a „ragyogó győztesnek" (24/7. szám). Mind a vizes, mind a száraz vezetési teszteken a legmagasabb pontszámot érte el. A lap szakértői a 225/45 R 17-es méretben kilenc gumiabroncsot vizsgáltak egy BMW 120i-n, összesen 13 kritériumot szem előtt tartva. Európai, ázsiai és amerikai abroncsmárkák termékeit mérték fel.

2024. április 3. 11:37

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

A TCL megmutatja, milyen is a valódi moziélmény az otthonunkban

A TCL Electronics vezető szórakoztatóelektronikai brand és a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike bemutatja, hogy milyen jellemzői vannak egy olyan tévének, amit kifejezetten a filmrajongók számára fejlesztettek ki. A TCL elkötelezett annak érdekében, hogy a mozik világát otthonok millióiba elvigye szerte a világon, és hogy egy ideális platformot hozzon létre a filmek szerelmeseinek, akik így valóban elmerülhetnek ebben az élményben.

2024. március 30. 12:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09