Az Avaya megvásárolja a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét

forrás Prim Online, 2009. július 21. 17:17

Az Avaya megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért. Az Avaya meg van győződve arról, hogy a szerződések aláírásával fontos lépést tett az üzleti kommunikációban betöltött vezető szerepe megerősítésének irányába, valamint azon cél felé, hogy piacági vezető kommunikációs megoldások szállítójaként pozícionálja a vállalatot világszerte.

Kevin Kennedy, az Avaya elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta: „a Nortel Enterprise Solution-nal kiegészítve az Avaya növeli globális termékskáláját, bővíti a partneri hálózatát és megerősíti világszínvonalú termék és szolgáltatás portfólióját. Stratégiai lehetőségről van szó, hogy tehetség és hasznos vagyonelemek felvásárlásával az egyesített vállalatot növekedésre és sikerre pozícionáljuk. El vagyunk szánva arra, hogy megőrizzük a két cég ügyfelei kommunikációs befektetéseinek értékét, és hogy sikeresen végrehajtsuk a cégek egyesülését.”

A tervezett akvizíció magába foglalja a Nortel Enterprise Solutions hang és adatszolgáltatási megoldásait, valamint a kormányzati rendszer üzletét.

A tranzakció létrejöttének feltétele, hogy az Egyesült Államok delaware-i csődbírósága (United States Bankruptcy Court for the District of Delaware) és az illetékes kanadai bíróság (Ontario Superior Court of Justice) ellenőrizze az ajánlattételt. Az Avaya arra számít, hogy a két bíróság előtt a következő hetekben lezajlanak az ajánlattételt vizsgáló meghallgatások, amelyeket követően egy meghallgatásos aukciót tartanak a végső értékesítést engedélyezendő.
 

Kulcsszavak: Avaya Nortel +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17