A becsült díj feléért jutott mobil távközlési szolgáltatáshoz a HM

MTI Sajtóadatbank, 2010. január 11. 09:22

A Magyar Telekom Távközlési Nyrt. nyerte a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynöksége által mobil távközlési szolgáltatások kiírt hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzést, a becsült nettó 951 millió helyett 491 millió forintért vállalta a kétéves szolgáltatást.

A Közbeszerzési Értesítő legutóbbi száma szerint az ajánlatkérő azzal indokolta a hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos eljárást, hogy az ellenszolgáltatás összege magas, a szolgáltatások műszaki tartalma bonyolult, az egyes szolgáltatások megnevezése, tartalma szolgáltatónként eltérő lehet, ezért azokat a tárgyalásokon lehet tisztázni. Az eljárás lefolytatásának eredményeképpen megkötendő szolgáltatási keretszerződés egyes feltételei – különös tekintettel az ellenszolgáltatás összegére, a műszaki tartalomra - csak az ajánlattevőkkel folytatott tárgyalások során voltak véglegesíthetők.

 A feladat mobil távközlési szolgáltatás volt 2.240 előfizető részére 2012-ig, de az előfizetők számát az ajánlatkérő 40 százalékkal emelheti. Emellett hálózati szolgáltatás-hozzáférési pontot kell biztosítania a szolgáltatónak hat helyszínen. A Magyar Telekom Távközlési Nyrt. és a Pannon GSM Távközlési Zrt. tett ajánlatot. A tendert az előbbi nyerte nettó 491 millió forinttal.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59