A Motorola felvásárolta a BitBand céget, Dan Moloney távozik

Kovács Attila, 2010. február 22. 17:36

Befejezte a tartalom-menedzsment rendszerek vezető előállítójának, az igény szerinti videóra (video-on-demand) specializálódott BitBand cég stratégiai felvásárlását a Motorola. A tranzakció pénzügyi körülményeit nem hozták nyilvánosságra.

A BitBand a Motorola otthoni üzletágába integrálódik, a BitBand termékek, szolgáltatások kiegészítést jelentenek a Motorola jelenleg meglévőon-demand termékvonalára, a tartalom-menedzsmentre és az on-demand hálózatok nagy teljesítményű streaming kiszolgálóira kihegyezett Adaptive Media Management terméket is beleértve. A BitBand IP vidóra szabott termékekkel és IPTV megoldásokban való speciális tudással lesz jelen, illetve tartalomszállító hálózatok (CDN) és Over-the-Top video szolgáltatások terén ad megoldásokat.

Február 22-én Dan Moloney, a Motorola otthoni üzletágának elnöke bejelentette: távozik a vállalattól, hogy egy philadelphia székhelyű, az elektronikus komponensek, kontaktusok és alkatrészek világméretű előállító cégnél (nevét nem nevezték meg - a szerk.) átvegye a vezérigazgatói posztot. Híreink szerint Sanjay Jha, a Motorola vezérigazgatója és a vállalat Mobil Eszközök és Otthoni Üzleti Divíziójának vezetője fogja azonnal átvenni a Moloney által eddig vezetett divíziót.

 

Kulcsszavak: CIO +céginfo Motorola

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59