Utasbiztosítás SMS-ben

forrás Prim Online, 2010. december 7. 12:15

A Hírolvasó után újabb okostelefon-alkalmazás sikeres fejlesztéséről számolhat be a T-Mobile. Az SMS-ben igényelhető utasbiztosítással minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban gondoskodhatunk saját és családunk biztosításáról.

A biztosítás a 06-30-8100-888-as számra küldött sms-ben igényelhető, akár az utolsó pillanatban, a határátlépéskor is.  Legkorábban az utazás megkezdése előtt 30 nappal nyílik lehetőség a biztosítás megkötésére, a legkésőbbi dátum maga az utazás napja lehet.

Az App Store-ból, a http://itunes.apple.com/hu/app/utasbiztositas/id405467089?mt=8 linkről letölthető Utasbiztosítás alkalmazásban létrehozható egyéni és családi csomag is, illetve a korábbi biztosítások közötti keresésnek, tallózásnak is adottak a feltételei. A Magyar Telekom mobiltelefon előfizetői ily módon az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt utasbiztosítási termékét érhetik el. Az ügyfél telefonja segítségével kötheti meg a biztosítást, a tranzakció kezdeményezése és az ellenérték kiegyenlítésének folyamata is SMS-ben történik, amely az alkalmazás segítségével küldhető el. A biztosítási fedezetbe egyéni forma esetén a 0-70 év közötti előfizető kerülhet, családi biztosítás esetében a gyerekek maximum 16 évesek lehetnek. Az utazás maximális hossza 30 nap lehet.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17