Microsoft Pinpoint: magyar nyelvű online piactér

forrás Prim Online, 2011. március 21. 10:30

Megnyílt a Microsoft Magyarország Pinpoint elnevezésű online piactér-szolgáltatása. A virtuális piactéren a Microsoft technológiát alkalmazó minősített informatikai cégek különböző szempontok szerint szűrhető listája, az általuk kínált Microsoft termékek, megoldások és szolgáltatások legnagyobb gyűjteménye érhető el. A Pinpoint segítséget nyújthat a közbeszerzés szereplőinek is, mivel a Microsoft megújított partner-minősítő eljárásának következtében várhatóan módosítják majd a közbeszerzési tendereken induló informatikai cégekkel kapcsolatos kritériumokat is.

Az online piactéren a Microsoft partnerei a cégbemutatókon túl ismertethetik az általuk kínált termékeket és szolgáltatásokat – az ügyfelek pedig egyszerűen kereshető felületen, szűrők segítségével találhatják meg a számukra legmegfelelőbb partnercégeket, szolgáltatásokat vagy informatikai szakértőket. A magyar Pinpoint indulásakor több mint 400 Microsoft partner adatait tartalmazta az adatbázis, amelyből a weboldal látogatói kompetenciák, megoldások és szolgáltatások alapján választhatnak.

Az érdeklődők világszerte már több mint 7000 szoftveres alkalmazás és mintegy 30000 Microsoft technológiai szakértő cég közül választhatnak. A listán szereplő partnerek korábbi és jövőbeni ügyfelei megoszthatják tapasztalataikat, így a későbbiekben az ügyfelek értékelései és minősítései is segítik a legmegbízhatóbb partnerek, valamint az adott üzleti igény kielégítésre leginkább megfelelő szoftverek és megoldások kiválasztását.

Kulcsszavak: piactér Microsoft-hu

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OMV kiskereskedelmi hálózatának arculata új megjelenést kap Közép-Kelet-Európában

Az OMV egy újabb lépést tett a cég átalakulásának útján: a vállalat az elkövetkező három évben hét országban, Magyarország mellett Ausztriában, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában és Szerbiában is bevezeti az új arculatát. A stratégia célja, hogy hozzájáruljon egy olyan világ megteremtéséhez, amelyben a fenntartható energia, a fenntartható mobilitás és a fenntartható életmód mindenki számára valósággá válhat. 

2024. június 17. 13:20

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Több minőségi időre vágynak az apák a gyerekeikkel

Hétköznapokon az apák több mint kétharmada átlagosan kevesebb mint két órát, hétvégenként több mint öt órát tölt a gyerekeivel. A gyerekekkel rendelkezésre álló minőségi idő az apák többsége szerint nem elegendő – így gondolják a Yettel apák napja kapcsán készült felmérésében részt vevő válaszadók. A megállapításokat nemzetközi tapasztalatok is alátámasztják: az apaszabadság az apa, az édesanya és a gyermek számára is hasznos, és még a munkáltatónak is előnyökkel jár.

2024. június 15. 11:48

Az AWS és a SAP mesterséges intelligenciával fejleszti a vállalati erőforrásgazdálkodását

Stratégiai együttműködést kötött egymással az Amazon Web Services (AWS) és az SAP. A generatív mesterséges intelligencia segítségével új képeségekkel és nagyobb hatékonysággal vértezik fel a SAP modern, felhő-alapú vállalati erőforrás-tervezési (ERP) rendszerét. 

2024. június 14. 19:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30