T-mobile: belépő fiataloknak a kedvezmények világába

forrás Prim Online, 2011. május 2. 14:22

Május 1-től kedvezményesen vásárolhatnak divatcikkeket, számítógépes játékokat, olcsóbban válthatnak mozijegyet és rendelhetnek pizzát azok a fiatalok, akik T-Mobile Fun Aranytárskártya díjcsomagot használnak, és ezen keresztül jogosulttá válnak a Fun kedvezménykártyára. Ezen kívül a Telekom megújuló Kapcsolat Programja keretében ezentúl minden, a programhoz csatlakozó Telekom ügyfél részesülhet az együttműködő partnerek kedvezményes ajánlataiból.

Egyben belépőt is váltanak a kedvezmények világába azok az ügyfelek, akik családtagjaik részére, nem társkártya típusú T-Home vagy T-Mobile előfizetésük mellé FUN Aranytárskártya díjcsomagot igényelnek. A díjcsomag amellett, hogy ötvözi az előfizetéses és a feltöltőkártyás konstrukció előnyeit, mint alacsony, lebeszélhető havidíj és kontrollálható költségek, egyben a vonzó engedményeket biztosító FUN kedvezménykártya használatára is jogosítja tulajdonosát. Olyan ismert, a fiatal korosztály által kedvelt divatmárkák, mint a Levi’s, a Fundango és a Converse, 24 Cinema City mozi 15 városban, a Don Pepe étteremhálózat, valamint az 576 Kbyte kínál a FUN kártyatulajdonosok részére jelentős kedvezményt termékeiből májustól kezdve. Egyes ajánlatok az év végéig igénybe vehetők, mások folyamatosan megújulnak, 
A fiatal társkártya-tulajdonosok számára összeállított ajánlatokon kívül a Telekom egyéb újdonsággal is meglepi ügyfeleit. Májustól megújítja népszerű Kapcsolat Programját, amelynek eredményeképpen már nem csak az Arany-,Prémium- és Platina szinteket elért T-Mobile és T-Home ügyfelek igényelhetik a Kapcsolat Kártyát, hanem minden ügyfél számára nyitva áll ez a lehetőség, amennyiben a honlapon regisztrál, vagy személyesen, illetve az ügyfélszolgálaton keresztül jelzi szándékát. A Kapcsolat Kártya tulajdonosok számára elérhető számos, a Magyar Telekom együttműködő partnerei által kínált kedvezményes ajánlat.


A FUN kedvezmények és a Kapcsolat Program kedvezmények, valamint a kedvezményeket nyújtó szolgáltatók listája, illetve az egyes akciók időtartama megtalálható a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu weboldalakon, a Hűségprogram menüpont alatt. A FUN Aranytárskártya díjcsomag részletei és feltételei a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/fun_like_dijcsomagok_kedvezmenyek/fun_dijcsomag címen olvashatók.


 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17