Már több mint 150 ezer T-Home IPTV előfizető

forrás Prim Online, 2011. július 4. 13:22

A T-Home IPTV előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 150 ezret.

A hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV szolgáltatást. Az edukációs időszakot követően, a T-Home piacra lépésével az előfizetők száma lendületesen emelkedett, és mára meghaladta a 150 ezer főt.

A szolgáltatások képernyői közötti átjárhatóságot elősegítve a T-Home legújabb, akciós ajánlatában nemcsak az interaktív tévészolgáltatás, hanem az okostelefonok iránt érdeklődők számára is kedvező lehetőséget kínál: az új IPTV-előfizetők jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak okostelefont. Új tévészolgáltatás megrendelése esetén, hűségnyilatkozat vállalásával, a T-Home internet- és telefonszolgáltatással rendelkezők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak Huawei U8500, Samsung Galaxy Ace vagy Nokia C5-03 készüléket Domino csomagban, míg a kedvezmény 25 százalékos, ha valaki T-Home internet vagy telefon-szolgáltatás egyikével rendelkezik, illetve 10 százalékos, ha csak az új hűségidős tévészolgáltatást rendeli meg és nincs más T-Home szolgáltatása.

Kulcsszavak: T-Home-hu IPTV

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett az új, vezeték nélküli LG OLED evo AI M4

Az LG Electronics (LG) megkezdi új OLED evo AI M4 sorozatú televíziójának globális bevezetését a hozzá tartozó Zero Connect Box-szal, amely a vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja a televízió és a csatlakoztatott eszközök között. A vállalat a 77, 83 és 97 hüvelykes mellett egy 65 hüvelykes méretű modellt is a piacra dob.

2024. július 25. 18:59

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55