Egységes közigazgatási levelezőrendszer Floridában

forrás Prim Online, 2011. augusztus 26. 14:21

Az amerikai Florida állam a várakozások szerint 15 millió dollárt takarít meg azzal, hogy egységes elektronikus levelezési rendszert vezet be összes közigazgatási hivatalában. A Xerox leányvállalataként működő, információtechnológiai szolgáltatásokat kínáló ACS megoldása a mostanáig működő harminc különböző típusú e-mailszolgáltatási rendszert váltja fel.

Az állam először vett igénybe egységes rendszert az e-mail forgalom lebonyolítására, valamint keresett megoldást a privát felhőalapú e-mailezésre a Microsoft Exchange 2010-en keresztül. A szerverszoftver megfelelő biztonságot garantál az egészségügyi, illetve igazságügyi információs szolgálattal való kompatibilitáshoz, skálázhatósága révén pedig valamennyi helyi közigazgatási szerv számára elérhetővé teheti a megoldást.

„Az egységes levelezési rendszerrel az állam közigazgatási szervei hatékonyabban, kényelmesebben és átláthatóbban dolgozhatnak és működhetnek együtt, ráadásul a rendszer fenntartása is kisebb terhet ró az adófizetőkre” – mondta el David Taylor, Florida állam informatikai ügyekért felelős vezetője.

Az ACS többek részt vesz az állami dolgozók és intézmények rendszerátállításában, segíti az archiválási, keresési feladatokat, valamint támogatást nyújt a mobileszközök használatában, a biztonsági menedzsmentben, vagy éppen a katasztrófák utáni helyreállítási munkák alkalmával.

“Biztosak vagyunk abban, hogy Florida állammal való együttműködésünkkel az Egyesült Államok egyik legmodernebb elektronikus levelezési szolgáltatását építjük ki” – mondta el Joseph Doherty az ACS vezérigazgatója. „A rendszer jó példája annak, hogy megoldásainkkal hogyan tudjuk növelni a kormányzati intézmények hatékonyságát, és szolgáltatásaik minőségét.”

 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

Kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az első igazán átfogó, mesterséges intelligenciával („MI”) kapcsolatos, szektorsemleges jogszabály.

2024. július 14. 13:49

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért

A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért utánpótlásprogramja első lépéseként jelképes regisztrációs díj ellenében elérhető Summit Youth jegyekkel várja a 25 év alatti, szakmai felsőoktatásban tanuló hallgatókat az idei Marketing Summiton. Az utánpótlásprogram alapvető célja, hogy a jövő szakmai generációja megismerje az aktuális trendeket, kihívásokat és az arra adandó gyakorlati válaszokat. A Marketing Summit Youth, mint a jövő marketingeseinek csúcstalálkozója pedig végső soron vonzóbbá teheti a hazai márkákat és ügynökségeket is a fiatal tehetségek számára.

2024. július 14. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01