Legyen a zsebed a mobilod! – Játékos androidos alkalmazás

forrás Prim Online, 2011. szeptember 13. 13:47

Szeptember 12-én újabb magyar fejlesztésű applikációval, a Messy Pocket-tel bővült az Android Market kínálata. Az interaktív virtuális zsebbel könnyen az egyéniségedhez illővé varázsolhatod a mobilodat. Hogy mi kerüljön a zsebedbe, annak szinte csak a képzeleted szab határt. A kulcsoktól az aprópénzen át, a gumimaciig, cukorkáig, óvszerig, rágógumiig bármit beletehetsz, amit csak szeretnél.

Unalmas a buszozás, de nincs kedved olvasni, vagy már csak pár perced van a tanóra kezdetéig? Töltsd le a Stereobold legújabb fejlesztésű applikációját, a Messy Pocket-et, és engedd szabadjára a képzeletedet! Tömd meg a mobilzsebedet a kedvenc cukorkáddal, aprópénzzel, rágógumival, de ne felejtsd ki a kulcscsomódat sem! Ha pedig többet szeretnél kihozni a virtuális zsebedből, válogass a Messy Pocket kiegészítő csomagjai közül.

A Pocket Plus Extension Pack letöltésével 8 extra háttérminta közül választhatsz, és a kedvenc fényképed mellett akár euró, dollár vagy forint is kerülhet a zsebedbe. Aki pedig egy kis izgalomra vágyik, annak a Badass az ideális választás. Az appal bárkiből igazi gengszter válhat. Csak egy kattintás, és már zsebre is vághatod a kiválasztott töltényeket, késeket, boxereket és a fegyvereket is. Ha pedig inkább pihentető kikapcsolódást választanál, töltsd le a Fishermen’s csomagot. Itt mindent megtalálhatsz, ami nem hiányozhat egy igazi horgász kelléktárából. Válogass a számtalan horog, csali, úszó, damil közül, és már indulhat is a képzeletbeli horgász túra!

A Stereoboldnál természetesen a lányokra is gondoltak, akik a Pink Pockettel már a mobiljukon is magukkal vihetik kedvenc szájfényüket, szemhéjpúderüket, rúzsukat, körömlakkjukat, de akár még a körömreszelőjüket is.

A Messy Pocket alapcsomagot ingyen letöltheted az Android Marketről, míg a Pocket Plus 1,13 $-ért, a Badass, a Fishermen's és a Pink Pocket kiegészítő csomagokat 1,36 $-ért vásárolhatod meg az androidos piactéren.

 


 

Kulcsszavak: mobilszolg Android játék

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

FoxPost néven megy tovább a Packeta és FoxPost egyesített cége

A Packeta és a FoxPost egyesítése után a tulajdonosok a lokális márka megtartása mellett döntöttek, ezért az új vállalat FoxPost néven működik tovább. A névváltás, a Packeta csomagautomatái esetében az arculat fokozatos frissítésével is jár, amely a FoxPost megjelenéséhez igazodik, ezzel biztosítva az egységes márkamegjelenést és erősítve a vállalat piaci jelenlétét.

2024. október 21. 15:02

Közösen tehetjük versenyképesebbé és fenntarthatóbbá Európát

Véget ért az idei TECHTOGETHER+ járműipari rendezvény, melynek keretében szakmai fórum, kiállítás és mérnökhallgatói verseny is zajlott. 

2024. október 21. 13:25

Indításrásegítő és a zseblámpába épített powerbankek a Sandbergtől

Hatalmas frusztrációt tud okozni egy nem induló autó. Ennek általában több oka is lehet, melyek között gyakori eset az autó akkumulátorának lemerülése. Ilyenkor ideiglenes megoldást jelenthet az autó bikázása. Ehhez viszont indító kábelre és külső erőforrásra is szükség van. A Sandberg Car Jumpstarter Powerbank 10000-et pontosan erre találták ki.

2024. október 21. 11:47

Online megoldásokkal fejlődik az egészségügyi ellátás

Online időpontfoglalás, e-recept, egészségügyi applikációk, telemedicina – ezek az innovatív technológiák már elengedhetetlen jellemzői a mindennapoknak, új korszakot indítottak a hazai egészségügyben is. A COVID világjárvány alatt ugrott meg a digitális megoldások iránti igény mind a betegek, mind az orvosok részéről. A digitalizáció segítette a pandémia jelentette kihívások megoldását, majd a hosszú távú fejlődés kulcsává is vált. A fejlesztések nemcsak az ellátás minőségét növelik, hanem az orvos-beteg bizalmat is erősíti.

2024. október 21. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24