Egy év alatt 50 ezer készülékbiztosítás a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2011. szeptember 26. 11:13

Az okostelefonok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb az igény a T-Mobile ügyfelei körében az értékes készülékek biztosítására. Ezt bizonyítja, hogy a bevezetés óta eltelt egy év alatt 50 ezer készülékre kötöttek biztosítást, ami rekordnak számít a közép-kelet európai régióban.

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös szolgáltatása.
A T-Mobile egy éve, a hazai piacon elsőként tette ügyfelei részére elérhetővé ezt a szolgáltatást, amelynek keretében ma már nemcsak mobiltelefonokra, hanem táblagépekre is lehet biztosítást kötni. A szolgáltatás szükségességét és népszerűségét mutatja, hogy a bevezetés óta 50 ezer ügyfél igényelt biztosítást újonnan vásárolt készüléke mellé, és a szolgáltatás számos esetben nyújtott már segítséget. A mobilszolgáltató arra törekszik, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb lehetőséget, ezért két különböző konstrukciót kínál: az alap csomag, a készülékek véletlenszerű károsodására és rongálódására, míg az extra csomag az előbbiek mellett lopás esetére is fedezetet nyújt a szerződésben foglalt feltételekkel. Mindkét biztosítási csomag esetében a készülék értékétől függ a biztosítás havidíja és a kár esetén fizetendő önrész is – utóbbiból a vállalat Platina szintű ügyfelei  20%, Arany szintű ügyfelei pedig 10%, kedvezményt kapnak.
Minél komplexebb kiszolgálásuk érdekében a T-Mobile a készülékbiztosítás mellett családi baleset- és utasbiztosítást is elérhetővé tesz ügyfelei számára, ezzel a legszélesebb körű biztosítási portfóliót mondhatja magáénak a magyarországi mobilszolgáltatók közül.
A biztosítási szolgáltatások megrendelhetők a T-Pont üzletekben és partnereknél, telefonon, vagy a www.t-mobile.hu honlapon.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Hazánkban is megkerülhetetlen lesz a mesterséges intelligencia

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában, hozzátéve: a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.

2024. május 21. 19:10

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

IT Fitneszteszt 2024 - idén is megmérik a régió diákjainak digitális készségeit

Idén Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna részvételével zajlik a régió nagyszabású, online digitáliskészség-felmérése, az IT Fitneszteszt. Az elsősorban az általános iskola végzős diákjait és a középiskolás korosztályt célzó felmérés nem csupán a kitöltők számára nyújt valós képet a szórakozáson túl a tanulás és más hétköznapi online feladatvégzés terén szerzett gyakorlati ismereteikről, eredményeinek összesítése tanáraik, illetve a szakpolitikusok munkáját is segítheti azáltal, hogy fény derül erősségeikre és a fejlesztendő területekre egyaránt.

2024. május 21. 16:03

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59