Vodafone: Kedvezményes tarifa + szuperinternet egyetemistáknak

forrás Prim Online, 2011. szeptember 29. 11:31

Kedvezményes tarifát vezet be a Vodafone egyetemistáknak és főiskolásoknak, amelyben már a szupergyors internet is része a havidíjnak.

A szeptember 15-től elérhető új Kredit tarifát 18 és 26 év közötti fiatalok vehetik igénybe nagyon kedvező havidíjon, 1900 Ft-ért. A teljes egészében lebeszélhető havidíj ráadásul 100 MB belföldi adatforgalmat is tartalmaz. Utóbbi különösen hasznos a diákok számára, hiszen okostelefonjaikon is elintézhetik a tárgyfelvételt vagy a vizsgajelentkezést, ráadásul kizárólag Vodásként, a Neptun és az ETR egyetemi rendszerek mobilra optimalizált oldalait is elérhetik.

A Kredit a baráti kapcsolatok építésében is partner, hiszen nemcsak a Kredit, hanem a Vodafone Évfolyam tarifával rendelkező egyetemisták és főiskolások is ingyen hívhatók havi 500 Ft-ért, járjanak bármelyik felsőoktatási intézménybe. Emellett a diákok rokonaikat is díjmentesen hívhatják, amennyiben úgy döntenek, hogy az egyetemi opció helyett a Családi opciót veszik igénybe, havi 990 forintért.


A tarifát választók a Vodafone 858 típusú, Android operációs rendszerrel érkező okostelefont 1 forintért vásárolhatják meg. Ráadásul mivel az egyetemisták számára fontos, hogy ne csak telefonjukon, hanem hordozható számítógépükön is bármikor internetezhessenek, ezért a havi 4GB adatforgalmat tartalmazó Internet Comfort mobilinternet-csomagot a jelenlegi akcióhoz képest is 10% kedvezménnyel vehetik igénybe két éven át. Így az első két hónapban a havidíj mindössze 2025, a harmadik hónaptól kezdve pedig 4050 forint. Emellett pedig az előfizetők a Vodafone PC Security szolgáltatást két éven keresztül díjmentesen megkapják.
 

Kulcsszavak: Vodafone-hu mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59