Már facebook-ozni is lehet a T-Home IPTV-n

forrás Prim Online, 2011. október 4. 12:59

A hazai tévészolgáltatók közül elsőként a T-Home tette elérhetővé interaktív tévészolgáltatásán a népszerű közösségi médiát: mostantól IPTV-n keresztül is lehet kommentelni, posztolni és lájkolni.

A fejlesztésnek köszönhetően a közösségi oldal főbb funkcióit lehet elérni: többek között a legfrissebb történéseket, az üzenőfalat, ismerősök leírását, fényképeket, üzeneteket. A Facebook IPTV alkalmazás segítségével a tévénézőknek lehetőségük nyílik a filmnézés közben más posztjainak véleményezésére vagy a tetszés kinyilvánítására.

A IPTV szolgáltatással rendelkezőknek mindössze az első bejelentkezés előtt regisztrálniuk kell az www.iptvregisztracio.hu oldalon, ahol az alkalmazás Facebook felhasználói fiókhoz történő hozzárendelése történik. Természetesen arra is lehetőség van, hogy az alkalmazás emlékezzen a korábbi belépőkre: ebben az esetben mindössze a megfelelő felhasználói név kiválasztásával lehet elindítani a közösségi oldal IPTV alkalmazását.

Mint ismeretes, a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként az innováció terén élen járó T-Home (illetve elődje, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében. A T-Home nemrég az IPTV szolgáltatásra előfizetők számára több interaktív tévéalkalmazást vezetett be: így többek között a Mindentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV megoldást, a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp valamint a Netpincér alkalmazást, amely segítségével a televízió képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni.  Mindezen kívül a tévé számos interaktív szolgáltatását, például a népszerű webrádiót és az [origo] alkalmazásokat is megújította.

 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09